LoL: Yone olyan bugos jelenleg, hogy nem hatnak rá bizonyos képességek

LoL: Yone olyan bugos jelenleg, hogy nem hatnak rá bizonyos képességek

Egészen elképesztő módon működik Yone a teszt szerveren.

Már csak egyetlen hét van hátra a 10.16-os LoL patch érkezéséig, ami várhatóan elhozza Yone-t az éles szerverekre. Jelenlegi formájában azonban csak azon tudják kipróbálni, akik rendelkeznek PBE, azaz tesz szerver hozzáféréssel. Számukra sem felhőtlen az öröm, mivel Yasuo testvére, a League of Legends 150. hőse tele van buggal és glitchcsel, amelyeket Vandiril gyűjtött össze egy videóba.

A game breaking hibákat az okozza, hogy Yone Ctrl+5 és Ctrl+3 interakcióit egyelőre még nem tesztelte elég alaposan a Riot Games, ezért különleges módon reagál a hős bizonyos képességekre. A Ctrl+5, amivel a 7-es szintű Masteryt lehet mutogatni, lenyomásával képes Yone több olyan spellt is blokkolni, amelyek elmozdítanák őt az adott helyéről. Itt a Poppy ultira, a Blitzcrank hookra, a Janna tornádóra és a Malphite R-re érdemes gondolni, de itt még nem merülnek ki a furcsaságok. 

Yone saját magát is tudja ezzel akadályozni a mozgásban, a 3. Q, az E és az R animációja bár megtörténik, az elmozdulás nem valósul meg. Az igazán ügyesek a Ctrl+3-mal is próbálkozhatnak, amivel a képességeket lehet elforgatni 180 fokkal. A tánc megnyomása mellet elég csak egy sima Q-t elsütni, ahogy Vandiril is tette és máris a Yone háta mögött sebződnek meg az ellenfelek.

Valószínűleg a fenti hibákat hamarosan javítja a Riot Games, így ha szeretnétek jól szórakozni, akkor minél hamarabb keressétek fel a PBE-t, a hivatalos LoL teszt szervert.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már Yone-t?

  • 4 %
  • 9 %
  • 71 %
  • 16 %