Különleges funkcióval érkezik a PlayStation 5

Különleges funkcióval érkezik a PlayStation 5

A felesleges várakozásnak vége.

Már csak hónapok vannak hátra az új generációs konzolok piacra dobásáig. A legnagyobb dobással kétség kívül a Sony szolgál, ugyanis a PlayStation 5 exkluzív címeivel szemben gyakorlatilag csak egy Halo: Infinite-et tud felmutatni a Microsoft, azaz az Xbox Series X.

A PS5 legújabb funkciója egy újabb érv lehet azok számára, akik nem tudnak dönteni a két konzol között. Az Activities segítségével nem kell megvárni, hogy a videójátékok teljes valójukban betöltsenek, kifejezetten egy-egy részt lehet elindítani. Eddig azért nem volt erre lehetőség, mivel az SSD, mint háttértár hiányzott az előző generációkból. Az új konzolokban szupergyorsan pörög a lemez, ami lehetővé teszi, hogy egy-egy adott része induljon el gyakorlatilag azonnal a kiválasztott programnak.

A már törölt bejegyzésben részletesen is beszámoltak erről a funkcióról a Sony alkalmazottjai, ezért szinte biztosra vehető, hogy tényleg Activities lesz a neve. Korábban is említették már, hogy az SSD-nek köszönhetően nem kell hosszú percekig tartó betöltésekkel bajlódni, de utoljára 2019 októberében került ez a feature a középpontba. Ha mindig is arra vágytatok, hogy egyből beleugorjatok a játékokba, akkor a PlayStation 5 Activities erre megoldást kínál, de nem szabad elfelejteni, hogy SSD-vel az Xbox Series X is rendelkezik, ezért szinte biztos, hogy a konkurenciánál is fejlesztenek valami hasonló funkciót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!