A FUT20 most FIFA21 jutalmakat jelenthet az előszezon során

A FUT20 most FIFA21 jutalmakat jelenthet az előszezon során

Még szinte be sem mutatták jóformán a FIFA21-et, de az EA már most fel akarja csigázni a rajongókat, hogy egyrészt érdemes még tolni az aktuális résszel, másrészt a FIFA20 aktivitás jutalmat jelent a következő epizódban is. 

Belengettek ugyanis egy Pre-Season (előszezon) újdonságot, ami azt jelenti, hogyha valaki tovább nyüstöli a FUT20-at, akkor FIFA20 és FIFA21-es jutalmak ütik a markát. Ezek között olyan plusz tartalmat találhatnak a játékosok, mint az extra csomagok, felhasználható itemek, kölcsönbe kapott játékosok, és további érdekességek.

Az előszezon első két és fél hetében meglesz a lehetősége bárkinek, hogy beszerezze ezeket a jutalmakat, így könnyebben indulhat el az új játékban a csapatépítés mesgyéjén. Bizonyos Objectivek és Squad Building Challengek teljesítése a FIFA 20-ban a következő bónuszokat jelentik majd a FUT 21-ben:

  • x2 Coin boost (5 meccs x 500 coin)
  • FUT 20 Icon hazai mez
  • FUT 20 Future Stars mez
  • Anchor Chemistry Style
  • Engine Chemistry Style

Ez még nem a vége a nagylelkűségnek, mivel az EA Sports további részletet is elárul majd az előszezonról, hiszen még további érdekességeket is be lehet gyűjtenie a játékosoknak. A FUT 21-hez behirdett jutalmakat mindenki a 2020. október 16-án kapja meg, és ehhez nem kell mást tenni, mint november 23-ig bejelentkezni a játékba.

Weekend League

A FUT20 Pre-Season miatt egy kicsit a Weekend League jutalmakat is átdolgozták.

Top 100

The 'Best of' 11 Players Pack helyett TOTSSF 11 Players Pack lesz a játékban, amelyben Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, és Ligue 1 szezon legjobbjait lehet megtalálni.

Elite 3 - Elite 1

The 'Best Of' 3 Players Pack helyett TOTTSF 3 Player Pack lesz a játékban, amelyben Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, és Ligue 1 szezon legjobbjait lehet megtalálni.

Gold 2+

Minimum 1 Player Pick TOTSSF item a Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, és Ligue 1-ből.

Silver 1+

A Player Pick csomagokból megszerzett bármely item TOTSSF lesz.

Silver 2 and 3

A Player Pick csomagokból megszerzett bármely item TOTSSF lesz, de a felső határ 88 OVR.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!