Caps elképesztően nagyot játszott az AP Kog'Maw-val, éledezik a Fnatic

Caps elképesztően nagyot játszott az AP Kog'Maw-val, éledezik a Fnatic

Volibearre nem talált választ egyik csapat sem.

A szezon eddigi leghosszabb mérkőzésére is sor került az LEC 2020-as Nyári Szezonjának 8. mérkőzésnapján, de nem erről lesz emlékezetes ez a forduló. Caps valami egészen elképesztő teljesítményt tett le az asztalra, de nem csak őt illeti meg a dicséret. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon negyedik hetének, első meccsnapján!

XL vs VIT (Győztes: XL)

Az eddigi hét forduló alapján szinte lehetetlen volt eldönteni, hogy melyik csapatnak jön ki jobban a lépés ebben a körben. Kryze Gangplankje folyamatosan borsot tört a Team Vitality orra alá, Patrik agresszíven használta Flashét többször is a gyilkosságok megszerzésére. Bár Milicában volt erő, a többiek nem tudtak felnőni a feladathoz, így a 40. percben az Excel Esports döntött Nexust.

S04 vs MAD (Győztes: MAD)

Kifejezetten jól kezdte a mérkőzést a sereghajtó FC Schalke 04, Gilius aktív volt a térképen és az első csapatharcot is sikerült megnyerniük a papíron jóval esélytelenebbnek tartott németeknek. Az öröm azonban nem sokáig tartott, fokozatosan beindult a MAD Lions és átvették a meccs irányítását. A 30. percre már nem volt kérdés, hogy melyik csapat van előnyben, újabb győzelmet véshet be a neve mellé Mac (edző) és csapata.

FNC vs SK (Győztes: FNC)

Rekkles ellenállhatatlan volt Syndrával, erre nagy szüksége is volt csapatának, mivel ZaZee a Ziggse mindig jókor volt jó helyen. Crownshot elkapatta magát a mides Tier 1 torony alatt, abból sikerült csapatharcot nyerni a Fnaticnak, onnantól fokozatosan felőrölték ellenfelüket. Az SK Gaming nem volt igazán jó formában a tegnapi nap, ennél jóval több van bennük.

RGE vs OG (Győztes: RGE)

A szezon eddigi leghosszabb mérkőzését játszotta egymással a Rogue és az Origen, de viszonylag kevés akció történt a 46 perc 13 másodperc során. Larssen fantasztikusan jól játszott Azirral Orianna ellen, Hans Sama Syndrája egy kombóval takarította le az ellenfeleket a Szurdokból. Még az is belefért, hogy Finn egy 0-5-3-at repesszen, jobban játszott, megérdemelten nyert a Rogue.

G2 vs MSF (Győztes: G2)

Caps kiválasztotta magának AP Kog'Maw-t, amivel csak az első pár percben kellett átélnie néhány kellemetlenséget. Doss és Razork nagyon szerették volna eltüntetni az AP buffokat kapott hőst miden, de nem jött össze, innentől nem volt megállás Claps számára. A szezon eddig legtöbb gyilkosságát (13), valamint 2020 legtöbb - EU-ban a valaha volt 4. legtöbb - percenkénti sebzését (1476 damage / perc) sikerült Capsnek összehoznia. Sima győzelemmel készülhet a mai napra a Perkzt nélkülöző G2 Esports.

Folytatás ma 16:15-től, ne feledjétek, hogy az élő, magyar nyelvű közvetítést a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek. Ha utóbbit választjátok, akkor a küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot)!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!