Szinte biztosan Yone, Yasuo testvére lesz az új LoL hős

Szinte biztosan Yone, Yasuo testvére lesz az új LoL hős

Lillia még meg sem érkezett, de a játékosok már alig várják Yonét, Yasuo testvérét.

Hivatalosan is leleplezte a Riot Games a League of Legends legújabb karakterét, az "álmodozó junglert" Lilliát. Az őztestű leányzó egy nagy bursttel rendelkező mágus lesz, aki képes akár tömeges altatásra is, bár a kombó kivitelezése nem lesz egyszerű.

Bár Lillia ideig-óráig képes lehet betölteni az űrt, ami Sett megjelenése utána alakult ki a játékosokban, de többen már csak arra várnak, hogy Yone, Yasuo testvére végre bekerüljön a választható hősök közé. A Windchaser a Legends of Runeterrában játszható kártyaként már régóta elérhető, de ennél közelebbi kapcsolatba nem kerültek hozzá a LoL idézői. Egészen idáig.

Az új Spirit Blossom skinek közül várhatóan Thresh kapja majd meg a Legendary skint, egyedi hangon szólal meg a hős, sőt a szájában is különleges mondatokat adtak. Az egyik ilyenben név szerint említi Yonét, akivel egyedi interakcióba léphet majd a támogató hős.

További bizonyíték arra, hogy Yone érkezésére tényleg nem kell már sokat várni, hogy a Spirit Blossom skincsalád kapcsán ő is megkapja az egyedi Lélekvirág kinézetet.

A hős hátterében két szobor alakja rajzolódik ki, az egyik Yasuo, a másik Yone, akik felemelt fegyverrel készülnek a nagy összecsapásra. Ez egy utalás a Naruto animációs sorozatra, ahol Hashirama és Madara szobrai szimbolizálják a karakterek közötti feszültséget.

Egyelőre a Riot Games nem adott ki közvetlen információkat Yonéra vonatkozóan, de a fenti bizonyítékok szinte 100%-ban megerősítik azt, hogy Lilliával akár egy időben érkezhet Yasuo testvére a LoL kliensébe. 

Még mindig kételkedtek Yone létezésében és érkezésében? A fenti Thresh Spirit Blossom kinézetéhez kapcsolódó hangfájlokat tanulmányozzátok át alaposan és rögtön eloszlathatjátok a kételyeket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik ösvényen teljesíthet a legjobban majd Yone?

  • 19 %
  • 78 %
  • 2 %
  • 2 %
  • 0 %