Prestige skint kap Teemo, bemutatták a Spirit Blossom hőskinézeteket

Prestige skint kap Teemo, bemutatták a Spirit Blossom hőskinézeteket

A legnépszerűbb hősök közül több is megkapja a Lélekvirág kinézetét.

Lerántotta a leplet a Riot Games a legújabb anime stílusú hőskinézetekről. A Spirit Blossom, azaz Lélekvirág család egy teljesen új tematikaként érkezik meg hamarosan a kliensbe, lehet máris készíteni az RP-t, mivel a legnépszerűbb karakterek kapják meg ezeket az extra kozmetikai tartalmakat. 

Az árazásról egyelőre nem tudni semmit, viszont az eddigi tapasztalatok alapján a a Spirit Blossom Thresh kaphat Legendary kinézetet, a Spirit Blossom Lilliáért, a Spirit Blossom Yasuóért, a Spirit Blossom Vayne-ért és a Spirit Blossom Teemóért szinte biztosan 1350 RP-t, a Prestige Edition 100 prestige pontot kell fizetni.

A keleti világ hangulata egyértelműen érződik mindegyik alkotáson, ami ismét megerősítheti az idézőket abban, hogy a Riot Games nem akarja teljesen elhanyagolni a nem túl sikeres témákat sem. Azt a fejlesztők is kiemelték, hogy a Lunar New Year témától sokkal többet vártak, ezért is élték meg csalódásként, hogy a játékosok annyira nem rajongtak ezekért a kozmetikai cuccokért. Valószínűleg most biztosra akart menni a LoL fejlesztője, mivel Yasuo, Thresh, Vayne és Teemo is a legnépszerűbb és legismertebb hősök közé tartozik. Lillia igaz még meg sem jelent, de ha sikerül elég nagy hypeot összehozni a jungler kapcsán, akkor az ő Lélekvirág kinézete is sikeres lehet.

A Spirit Blossom skinek várhatóan a 10.15-ös frissítéssel, július 22-ével érkezhetnek meg az éles szerverekre.

Az összes Spirit Blossom splash artot, valamint még több képet az alábbi galériában találtok!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!