Hirdetés

A legjobb karakterek Nexus Blitzre, a statok alapján ők nyernek a legtöbbször

Akkor Nexus Blitzre fel!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Dreamhack Open RMR Fall

BIG vs. Heroic

Hirdetés

A Nexus Blitz megint elérhető és a játékosok újdonsült vehemenciával vetették bele magukat a játékmódba. Ebben a cikkben megnézzük mely karakterek mennek a legjobban, hiszen az indulás óta már elég adat jött össze, hogy releváns statisztikai mutatókat kapjunk kapjunk. Ami egyébként mindenhol látható, hogy azok a karakterek dominálnak igazán, akiknek kedvez a kis pálya. A Movement Speed szteroid képességek nagyon sokat segítenek, hiszen igazából nincsenek távolságok, így könnyen meglehet lepni az ellenfelet egy gyors rotációval. A Soft és a Hard CC megint csak nagyon erős, hiszen nagyon sok hely van, ami keskeny és igazán nem lehet kikerülni, hogy valami eltaláljon. 

A cikkben szereplő karakterek a lolalytics.com adatait tükrözik, ettől még nektek lehetnek mások is, akik beváltak.

Tier S+

A fenti négyesnél minden megvan, amiről szó volt az első bekezdésben. Nami hulláma elől a dzsungelben szinte esélytelen elszaladni. A Lux Q ugyan már kikerülhető, viszont a keskeny folyosók miatt itt is nehéz helyzetbe kerülhetünk. Jinx és Jhin pedig a sebzésen kívül megint azért iszonyatosan erősek, mivel Slow és persze Snare is ott figyel a tarsolyban, illetve mindkettőnél van Movement szteroid is a passzív képességekből.

Tier S

Ez a szint már kicsit népesebb, de az alapkoncepció mit sem változott. Sivir, Miss Fortune és Sona esetében ott van a mozgási sebesség. Swain és Caitlyn esetében a CC és a zónázási lehetőségek erősek nagyon. Ezen kívül pedig Soraka és Sona igencsak gyorsan durvákat gyúgyítanak.

Tier S-

Az utolsó S kategória már leginkább a sebzésről és a CC-ről szól. Ziggs, azon kívül, hogy nagyon jó sebzést tud kiosztani a keskeny területeken, még a tornyokat is gyorsan tudja bontani. Nasus, Viktor és Neeko a Slow, a Stun és a Snare miatt nagyon erősek. Végül pedig Vayne ezen a kis pályán megint nagyon jó lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
9 db hozzászólás
 • Ddiego 4 hónapja
  Nekem Kassadin is bevált.
  0 0 Válasz
 • Bence18 4 hónapja
  sfgb
  0 0 Válasz
 • Byali 4 hónapja
  sswain
  0 0 Válasz
 • Blackstole 4 hónapja
  Csak a jhin
  0 0 Válasz
 • TadeusBone 4 hónapja
  hehe
  0 0 Válasz
 • BothicC 4 hónapja
  Bruiser jg only
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 4 hónapja
  Ziggs penta ;)
  0 0 Válasz
 • Brudacskiraly 4 hónapja
  Nekem Kayle..... csak farmolok és farmolok és farmolok majd late gamere egy spatula egy háromság hatalma és egy csizma aztán helló ittvagyok
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 4 hónapja
  Megint egy olyan cikk ahol kiválogatta a poke hősöket és megmagyaráztad miért lehet jó. Ugyan namit kipróbálnám tiltott bálvány miatt de csakis azért amúgy eszembe nem jutna. Lux elég offos nem tűnik rossznak de hogy op lenne? Ahogy észrevettem társként és ellenfélként is középszerű. Jhin és a többi adc is max azért jó mivel gyorsabban jön gold hamarabb jön el az ő idejük de 5 adc kuka. Yumit mondják tiltott bálvány miatt talán de van pár dolog esemény amiért nem. Az urfos szereplést meg se közelíti. Akit én próbáltam természetes lilia aki nem rossz de egy ahri egy veigar és a legtöbb adc nagyon szépen megszivatja. Aztán természetesen lélek hősök. Ahri jó volt carry ha sikerül sokszor csábítás de még a nélkül is hasznos. Teemo az én topegyem,nagyjából mivel tud sebezni és itt a ward nehézkesebb ezért a gombák elég jók tudnak lenni. Ranged ap vakítás. Cassiót bálvány miatt nagyon jónak érzem. Ugyan csak nyertem vele és végére megjött a sebzés de nem éreztem vele a játékot így ajánlani csak úgy hogyha van idegzeted kudarcokhoz. Akivel nem de erősnek gondolnám az poppy és Mao. Malpiteot próbáltam de lehet csak nekem nem volt sikerélmény. Skarner mindenképp megemlíteném mivel van egy item amivel kezdőre tudsz rántani bárkit az ultival. Nagyon vicces. Szintén most nem de korábbi nexus blitz én taric aki ide nagyon erős tud lenni nagyon sok eseményre döntő plusz gyógyítás és láttam 1v1 taricot győzni fed vayne ellen. Bár közé nincs hősökhöz mindenkinek tanácsolom hogy ebben a módban ignorálta jungelesként a rendet. Rengeteg idő ami alatt két bluet ell lehet vinni plusz gankelni és amit ad az nem világmegváltást. Természetes ez első talán másodikra értendő aztán aki kapja marja.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés