A legjobb karakterek Nexus Blitzre, a statok alapján ők nyernek a legtöbbször

A legjobb karakterek Nexus Blitzre, a statok alapján ők nyernek a legtöbbször

Akkor Nexus Blitzre fel!

A Nexus Blitz megint elérhető és a játékosok újdonsült vehemenciával vetették bele magukat a játékmódba. Ebben a cikkben megnézzük mely karakterek mennek a legjobban, hiszen az indulás óta már elég adat jött össze, hogy releváns statisztikai mutatókat kapjunk kapjunk. Ami egyébként mindenhol látható, hogy azok a karakterek dominálnak igazán, akiknek kedvez a kis pálya. A Movement Speed szteroid képességek nagyon sokat segítenek, hiszen igazából nincsenek távolságok, így könnyen meglehet lepni az ellenfelet egy gyors rotációval. A Soft és a Hard CC megint csak nagyon erős, hiszen nagyon sok hely van, ami keskeny és igazán nem lehet kikerülni, hogy valami eltaláljon. 

A cikkben szereplő karakterek a lolalytics.com adatait tükrözik, ettől még nektek lehetnek mások is, akik beváltak.

Tier S+

A fenti négyesnél minden megvan, amiről szó volt az első bekezdésben. Nami hulláma elől a dzsungelben szinte esélytelen elszaladni. A Lux Q ugyan már kikerülhető, viszont a keskeny folyosók miatt itt is nehéz helyzetbe kerülhetünk. Jinx és Jhin pedig a sebzésen kívül megint azért iszonyatosan erősek, mivel Slow és persze Snare is ott figyel a tarsolyban, illetve mindkettőnél van Movement szteroid is a passzív képességekből.

Tier S

Ez a szint már kicsit népesebb, de az alapkoncepció mit sem változott. Sivir, Miss Fortune és Sona esetében ott van a mozgási sebesség. Swain és Caitlyn esetében a CC és a zónázási lehetőségek erősek nagyon. Ezen kívül pedig Soraka és Sona igencsak gyorsan durvákat gyúgyítanak.

Tier S-

Az utolsó S kategória már leginkább a sebzésről és a CC-ről szól. Ziggs, azon kívül, hogy nagyon jó sebzést tud kiosztani a keskeny területeken, még a tornyokat is gyorsan tudja bontani. Nasus, Viktor és Neeko a Slow, a Stun és a Snare miatt nagyon erősek. Végül pedig Vayne ezen a kis pályán megint nagyon jó lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!