Hirdetés

LEC: Erre a G2 Esportsra vártak már régóta a rajongók

Eseménydús mérkőzéseket hozott az LEC legújabb fordulója.

Hirdetés

Öt mérkőzés volt már csak hátra a rájátszásig, ezért mozgósították utolsó tartalékaikat is Európa legerősebb csapatai, hogy megkaparintsák valamelyik rájátszást érő pozíciót. A tabella alján elhelyezkedők közül többen is fontos győzelmeket szereztek, miközben gyakorlatilag eldőlt az, hogy melyik két gárda végez az élen az alapszakasz végén. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon hetedik hetének, első, összességében 14. meccsnapján!

 

S04 vs XL (Győztes: S04)

Tökéletesen működött együtt a Sejuani, Senna, Tahm Kench trió, Neon és Dreams külön megérdemli a tapsot. Az FC Schalke 04 végig nagyon meggyőzően játszott az egész mérkőzés során, az Excel Esports csak két korai sárkánynak örülhetett Caedrel jóvoltából, de másba nem tudtak beleszólni. 28 perc alatt, könnyedén nyert a sereghajtó, akiknek még megvan az esélyük matematikailag a playoffra.

MSF vs SK (Győztes: MSF)

Amikor már úgy tűnt, hogy az SK Gaming lassan, de biztosan felőrli ellenfelét, akkor villant meg Dan Dan Gangplankje és fordította meg a meccset. A Misfits Gaming nagyon fontos sikert könyvelhetett el közvetlen riválisával szemben, igaz Crownshot gyenge teljesítményét most megköszönhetik a Nyulak.

A 14. meccsnapról készült további összefoglalókat a következő oldalon olvashatjátok!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • ezegynev 4 napja
  El lett írva. A Fnc helyett a Rge nyert
  0 0 Válasz
 • Smokk 3 napja
  .
  0 0 Válasz
 • TiBeE 3 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • Valynn 2 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • Pokmalac 1 napja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés