A Twitch hadat üzen a sportcsatornáknak, indul a Twitch Sports!

A Twitch hadat üzen a sportcsatornáknak, indul a Twitch Sports!

Ha az Amazon terve sikerül, azzal ismét egy szög kerülhet a klasszikus televíziózás koporsójába.

A mostani húszas és harmincas korosztály már az interneten nőtt fel, ami azt jelenti, hogy ugyan még néztek televíziót, viszont a statisztikák alapján, mikor saját lakásba költöznek az esetek többségében nem kötnek kábeltévé szerződést. Ehelyett inkább a YouTube, a Netflix vagy az HBO GO streaming szolgáltatását veszik igénybe. Viszont, ha mégis bekötik a kábelt, akkor az ok a legtöbb esetben a sport és a sportcsatornák. De már ez sem mindig igaz, hiszen a legtöbb esetben, ha valaki meg akar valamit nézni, akkor szinte tuti, hogy talál róla streamet. Ezek a legtöbb esetben nem a legjobb minőségük és az is kérdéses, hogy mennyire tiszta az egész mögötte lévő honlap, de az tuti hogy van. A nagyobb meccseknél egyébként a Twitch keretein belül is fel-fel tűnik pár közvetítés, amit utána ultragyorsan törölnek a devek, viszont amíg mennek általában sokan sereglenek oda. De mi lenne, ha az oldalon anélkül mennének sportesemények, hogy tiltanák a csatornát? Mi lenne, ha mondjuk az Amazon megvenné mondjuk a Premier League közvetítési jogait? Nos, úgy néz ki, hogy ezen a kérdésen a cég vezetői is elgondolkodtak, aminek az eredményeképpen elindult valami.

Twitch Sports

Ahogy az alcím már sejteti, a fejlesztők bejelentették, sőt már össze is rakták a Twitch Sports aloldalt, ahol a tartalomgyártók sportolhatnak, beszélhetnek a sportokról, elemezhetnek, de akár versenyt is közvetíthetnek. Ha megvan hozzá a joguk persze. Hogy ezt mennyire komolyan is gondolja a vezetés, azt az is mutatja, hogy négy csapattal kötöttek kizárólagos szerződést. Ezek alapján nemsokára láthatjuk a Real Madrid, az Arsenal, a Juventus és a PSG csapatát a képernyőkön. Hogy pontosan milyen tartalmat kapunk majd, azt egyelőre még nem tudjuk. Egyelőre valószínű, hogy beleshetünk az edzésekre, akár a csapat különböző nyilvános eseményire is, de az tuti, hogy egyelőre nem lesz meccs, mivel a jogok azért másnál vannak. 

TwitchSports - Twitch

TwitchSports is dedicated to helping you find & follow the best sports streams on Twitch. Use the Featured Streams extension to see what's Live and what's coming up in the world of sports and wrestling across Twitch.

Ugyan a bajnokságok még nem kerülnek ide, de ezek után már csak idő kérdése, hogy a Twitch és az Amazon is elkezdjen licitálni a jogokra. Márpedig anyagi forrás tuti van a mögöttük, ami azt jelenti, hogy nemsokára úgyis náluk landol majd a közvetítés. Ha pedig ez megtörténik, akkor onnantól vélhetően a hagyományos tévé adók elkezdhetnek majd aggódni egy kicsit.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.