Ez a 12 játékos mérkőzhet meg az Arénában a nyár legjobb FIFA20 versenyének döntőjeben

Ez a 12 játékos mérkőzhet meg az Arénában a nyár legjobb FIFA20 versenyének döntőjeben

A Tippmixpro Magyar Esport Fesztivál kupa selejtezőjében PS4-en egyetlen fordítás mellett három sima 2:0-ás végeredmény jött össze, és Xboxon szintén csak egyetlen találkozó tartott három meccsig.

Július utolsó napján dőlt el, hogy ki az a 4 játékos platformonként, akik ott lehetnek az OMEN FIFA20 Kupa fináléjában a HUNESZ Masters meghívottak mellett. A Puskás Aréna ad majd otthont a döntőnek, ahol 6-6 játékos mérkőzhet meg az első helyért.

A kvalifikáció alatt az utolsó fordulóban mindkét platformon egy-egy párosításnál használták ki a BO3 mindhárom mérkőzését. 

PS4

Hrisztov megnyerte egy fordítást követően az első mérkőzést 2:1-re Brochris ellen, méghozzá úgy, hogy az utolsó percben egy előretörés végén sikerült a hálóba juttatnia a labdát. Ezt követően viszont Brochris nagyon összeszedte magát és egy 2:0-ás könnyed siker után egy elképesztő párharcot produkált a két fél. Hrisztov már 2:0-ára is vezetett, de ezt követően a 77. percig örülhetett csak, ekkor Jovic révén Brochris egyenlített. Hosszabbításra került sor, amit szintén ő bírt jobban, és egy szemfüles találattal behúzta a győzelmet. HorváthG egyetlen találattal múlta csak felül SDiZomBie-t az első összecsapáson, aztán a második elején gyorsan betalált a védőjével, Ramossal. Ezt a hajrában megfejelte még egy góllal, amire csak egyetlen válasz érkezett, ami kevésnek bizonyult, így ő is továbbjutott. JordanBeast15 szintén kettős sikerrel búcsúztatta Csabcsit, bár az ő meccseik is szorosak voltak, egy 2:0 után szintén csak egy találat döntött a 3:2-es eredménnyel záruló párharcban. A TrollFoci játékosa, Gerikee viszont egy fölényes magabiztos 4:1 után egy második sikerrel biztosította a helyét az offline fináléban.

Xbox One

A másik konzolon egy óriási különbségű diadallal indult az este, Gogetinho két meccsen 10-et rúgva és csak 2-t kapva lépett túl ellenfelén. MartinoMilano viszont csak nagyon szoros küzdelemben tudta legyűrni MacherHenrik18-at, 1:0-ás mérkőzés után a másodikat is minimális különbséggel tudta csak behúzni. KondakorKevin és GodorDonat pedig parázs csatát vívott egymással, végül Kevin 2:1-es összesítéssel továbbjutott a DVSC e-sportolója ellen. Boreszka pedig ugyancsak két mérkőzéssel vívta ki a döntőben való részvételt, és míg az első Berti ellen szoros volt, és csak 2:1-re nyert, addig a másodikban már magabiztosabb 2:0-ás végeredmény született az ő számára.

A Tippmixpro Magyar E-sport Fesztivál döntőjét az OMEN FIFA20 Kupán augusztus 26 és 30 között tartják majd a Puskás Arénában. Az összes mérkőzést élőben lehet majd követni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!