Egy leak szerint megváltozik az Ultimate Team és a Division Rivals is!

Egy leak szerint megváltozik az Ultimate Team és a Division Rivals is!

A rajongók már egy ideje arra várnak, hogy minél többet megtudjanak a FIFA21-ről és reményeik szerint ez egy igazán ütős rész lesz majd, elvileg tényleg jó epizód várhat rájuk.

Legalábbis egy leak szerint a FIFA21-ben bizony lesz változás, és a fejlesztők a Division Rivals, valamint a FUT Champions módokhoz is hozzányúltak. Hamarosan ténylegesen megosztja majd az információit az EA és elmondásuk szerint minden tekintetben bemutatják majd az új epizódot, egyelőre viszont csak reménykedhetnek a játékosok, hogy ez a szivárogtató valódi dolgokat állít. Egy korábbi videóban már a játékmenetet lehetett látni, és ott egyesek felfedeztek érdekességeket, és olyan újításokat, amelyek mindenképp jó irányba viszik a FIFA franchise-t. Erre az EA tűzzel vassal elkezdte vadászni az ilyen tartalmakat, hiszen nem akarják, hogy idő előtt túl sok mindent megtudjon a közösség.

Egy ideje viszont folyamatosan feltűnik valami az interneten, ami a FIFA21-gyel kapcsolatos, és ráadásul most olyan tartalom érkezett, ami nagyon lázba hozott szinte mindenkit. Az Ultimate Team mód van terítéken, és jó néhány újdonság várható, melyről már egy ideje álmodoztak a rajongók. Egy fotó szerint a Division Rival is átalakul, az alábbiak szerint:

A leírásban olvasható, hogy minden héten 40 mérkőzést lehet majd letolni, persze ettől többet is enged majd a játék, de ennek már nem igazán lesz hatása a ranglistára. Ettől függetlenül FUT Champions pontokat még azért szerezhetsz, ugyanakkor a Division Rivals rangot már nem lehet módosítani ezzel. Tovább az is kiderült elvileg, hogy a Weekend Leagu-ben megszűnik a top 100, jobban mondva helyette a rangsor a top 200-ra növekszik. Ez kétségtelenül megváltoztatná a jutalmazást, de sok játékosnak, aki éppen csak lemaradt eddig a legjobbaktól, most örülhet majd a bónusznak.

Egy másik tweet szerint pedig még további érdekességekre számíthatnak a rajongók:

A posztban újabb 12 Ikon szerepel, ebből ugye Cantona már tuti, de Eto'o nevét is bedobták. Valódi játékvezető is kerül majd a játékba, akiről egyébként más oldalak is tényként számolnak be, és mi is írtunk róla. Az Objectiveket átdolgozzák majd, de azt egyelőre nem tudni, hogy milyen módon, és mire lehet majd számítani, szóval ez egyelőre a jövő zenéje, hogy mit takar ez a varázslatos egy mondat. A legnagyobb meglepetés viszont mindenképpen a FIFA pontokkal kapcsolatos. A bejegyzésben az áll ugyanis, hogy valamiféle felső korlátja lesz a költésnek. Ez egyfelelől azért lehet fontos az EA részéről, mert egyre több országban akarják őket szabályozni vagy éppenséggel betiltani a FUT-ban a pénzköltést. Másfelől pedig egyre többen panaszkodnak a játékosok közül is, hogy nem lehet lépést tartani azokkal, akik gyakorlatilag vödörrel öntik a játékba a zöldhasút. Hogy ez igaz-e, illetve milyen korlátozást takar, azt egyelőre nem tudni, de mindenképp jó lenne látni, ha megállítaná a kiadó a mértéktelen FIFA pont vásárlást, mert rossz hatással van az egész játékélményre és közösségre is. Viszont kérdéses, hogy meglépik-e, hiszen irdatlan mennyiségű bevételre tesznek szert ilyen módon, és egy ilyen lépéssel saját magukkal csesznének ki. Nincs mese, ki kell várni az új játék megjelenését, hogy fény derüljön az igazságra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!