Legnagyobb vesztesek és nyertesek a LoL 10.15-ös frissítésében

Legnagyobb vesztesek és nyertesek a LoL 10.15-ös frissítésében

Lillia jött, látott, de nem győzött.

Már kevesebb, mint egy hét van hátra, hogy megérkezzen az éles szerverekre a 10.16-os League of Legends frissítés, ami Yone mellett 25 hősváltoztatással borzolhatja a kedélyeket. Kifejezetten a nyári rájátszásokra és a világbajnokságra rakta össze a Riot Games csapata a következő patchet, de ennyire még ne szaladjatok előre. Először vessetek egy pillantást azokra a karakterekre, amelyek a legtöbbet bukták és nyerték a jelenlegi frissítésnek köszönhetően!

Legnagyobb vesztesek a 10.15-ös frissítésben

Gyengítették a lepakolható tornyokat és a lángszórót is, ez már elég volt ahhoz, hogy Aphelios a "legnagyobb vesztesnek" járó medált tűzhesse ki a kabátjára. Alapból nehéz a hős, de a nerfek miatt tényleg csak akkor pickeljétek ki, ha Uzival és Rekklesszel együtt szoktatok ötletbörzét tartani.

Az Unsealed Spellbook (Felnyitott varázskönyv) nerf miatt Twisted Fate sokat veszített mozgékonyságából. Sokkal nehezebb roamolni vele, mivel a töltési idők miatt kétszer át kell gondolni, hogy mikor váltotok idézői képességeket. 

Megnövelték Lee Sin W képességén a töltési időt, nem lehet olyan sűrűn ugrálni a szövetséges célpontok között, valamint a pajzsolás hiánya is okozhat problémákat. Eddig sem voltak túl jó győzelmi statisztikái a hősnek, de a 10.15-nek köszönhetően 46%-ra esett vissza a win rate, ami gyakorlatilag a játszhatatlan szintet jelenti.

Az első statisztikák alapján Lillia messze alulmúlja az elvárásokat, de itt a lehetőség a Riot előtt, hogy néhány jól irányzott buffal életet leheljenek a karakterbe. Sem jungle-ben, sem ösvényen nem szól bele a nagyon küzdelmeibe, de legalább Nexus Blitzen hozza az átlagot.

A legnagyobb nyerteseket a következő oldalon találjátok meg!

Legnagyobb nyertesek a 10.15-ös frissítésben

Fürgébben száguld a pályán Caitlyn, meg is duplázódott a hős népszerűsége azon nyomban. Ezzel együtt a win rate is elkezdett kúszni felfelé, közelíti az 53%-ot. Nagyon könnyű farmolni a hőssel, a kombók sem túl nehezek, kezdőknek kifejezetten ajánlott most elővenni Caitet.

A passzív támadási sebességet növelték Irelia esetében, el is kezdtek újra játszani a hőssel. Nagyon mélyről próbál visszakapaszkodni a legjobb toposok közé, de még hosszú út áll előtte.

Kicsit nagyobb lett a passzívból kapott pajzs, szeretik is beválasztani topra. Nem kell csodát várni Shentől, de ha egy masszív tankra van szükség, akkor mindenképp érdemes megfontolni Ornn és Maokai mellett.

Várható volt, hogy supportként jobban tud majd teljesíteni Swain a 10.15-ös változtatások miatt, ez be is igazolódott. Miden és topon gyengült, támogatóként erősödött, hátha a profik is figyelik a számokat, így végre ismét feltűnhet a kompetitív mezőnyben a mágus.

Ismét van értelme alaptámadásokkal idegesíteni az ellenfeleket, mivel a passzívból származó mana visszatöltése fontos tényező Yuuminál. A kisebb buff jót tett a cicának, de még messze van az 50%-os győzelmi aránytól.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!