Hirdetés

Legnagyobb vesztesek és nyertesek a LoL 10.15-ös frissítésében

Lillia jött, látott, de nem győzött.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Hazai Rocket League

K&H Junior Rocket League - Plague vs. Bot rookies

Hirdetés

Már kevesebb, mint egy hét van hátra, hogy megérkezzen az éles szerverekre a 10.16-os League of Legends frissítés, ami Yone mellett 25 hősváltoztatással borzolhatja a kedélyeket. Kifejezetten a nyári rájátszásokra és a világbajnokságra rakta össze a Riot Games csapata a következő patchet, de ennyire még ne szaladjatok előre. Először vessetek egy pillantást azokra a karakterekre, amelyek a legtöbbet bukták és nyerték a jelenlegi frissítésnek köszönhetően!

Legnagyobb vesztesek a 10.15-ös frissítésben

Gyengítették a lepakolható tornyokat és a lángszórót is, ez már elég volt ahhoz, hogy Aphelios a "legnagyobb vesztesnek" járó medált tűzhesse ki a kabátjára. Alapból nehéz a hős, de a nerfek miatt tényleg csak akkor pickeljétek ki, ha Uzival és Rekklesszel együtt szoktatok ötletbörzét tartani.

Az Unsealed Spellbook (Felnyitott varázskönyv) nerf miatt Twisted Fate sokat veszített mozgékonyságából. Sokkal nehezebb roamolni vele, mivel a töltési idők miatt kétszer át kell gondolni, hogy mikor váltotok idézői képességeket. 

Megnövelték Lee Sin W képességén a töltési időt, nem lehet olyan sűrűn ugrálni a szövetséges célpontok között, valamint a pajzsolás hiánya is okozhat problémákat. Eddig sem voltak túl jó győzelmi statisztikái a hősnek, de a 10.15-nek köszönhetően 46%-ra esett vissza a win rate, ami gyakorlatilag a játszhatatlan szintet jelenti.

Az első statisztikák alapján Lillia messze alulmúlja az elvárásokat, de itt a lehetőség a Riot előtt, hogy néhány jól irányzott buffal életet leheljenek a karakterbe. Sem jungle-ben, sem ösvényen nem szól bele a nagyon küzdelmeibe, de legalább Nexus Blitzen hozza az átlagot.

A legnagyobb nyerteseket a következő oldalon találjátok meg!

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Detrix 1 napja
  A yuumi buffokat még mindig nem értem mire kellettek.
  0 0 Válasz
 • HNitram 23 órája
  érdekes
  0 0 Válasz
 • kzs821 22 órája
  hm...
  0 0 Válasz
 • Sythegore 22 órája
  Yumit ki kellene nerfelni a világból...
  1 0 Válasz
 • Kakao_Joe 4 órája
  "Sem JG-ben sem ösvényen nem szól bele nagyon a küzdelemekbe" azért ez nem igaz mert ha már valaki tudja használni Lilliát akkor eléggé oda tud csapni az ellenfél csapatnak...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés