Hirdetés

Legnagyobb vesztesek és nyertesek a LoL 10.15-ös frissítésében

Lillia jött, látott, de nem győzött.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

R6S EUCL - Winstrike vs. Cowana

Hirdetés

Már kevesebb, mint egy hét van hátra, hogy megérkezzen az éles szerverekre a 10.16-os League of Legends frissítés, ami Yone mellett 25 hősváltoztatással borzolhatja a kedélyeket. Kifejezetten a nyári rájátszásokra és a világbajnokságra rakta össze a Riot Games csapata a következő patchet, de ennyire még ne szaladjatok előre. Először vessetek egy pillantást azokra a karakterekre, amelyek a legtöbbet bukták és nyerték a jelenlegi frissítésnek köszönhetően!

Legnagyobb vesztesek a 10.15-ös frissítésben

Gyengítették a lepakolható tornyokat és a lángszórót is, ez már elég volt ahhoz, hogy Aphelios a "legnagyobb vesztesnek" járó medált tűzhesse ki a kabátjára. Alapból nehéz a hős, de a nerfek miatt tényleg csak akkor pickeljétek ki, ha Uzival és Rekklesszel együtt szoktatok ötletbörzét tartani.

Az Unsealed Spellbook (Felnyitott varázskönyv) nerf miatt Twisted Fate sokat veszített mozgékonyságából. Sokkal nehezebb roamolni vele, mivel a töltési idők miatt kétszer át kell gondolni, hogy mikor váltotok idézői képességeket. 

Megnövelték Lee Sin W képességén a töltési időt, nem lehet olyan sűrűn ugrálni a szövetséges célpontok között, valamint a pajzsolás hiánya is okozhat problémákat. Eddig sem voltak túl jó győzelmi statisztikái a hősnek, de a 10.15-nek köszönhetően 46%-ra esett vissza a win rate, ami gyakorlatilag a játszhatatlan szintet jelenti.

Az első statisztikák alapján Lillia messze alulmúlja az elvárásokat, de itt a lehetőség a Riot előtt, hogy néhány jól irányzott buffal életet leheljenek a karakterbe. Sem jungle-ben, sem ösvényen nem szól bele a nagyon küzdelmeibe, de legalább Nexus Blitzen hozza az átlagot.

A legnagyobb nyerteseket a következő oldalon találjátok meg!

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Detrix 4 hónapja
  A yuumi buffokat még mindig nem értem mire kellettek.
  0 0 Válasz
 • HNitram 4 hónapja
  érdekes
  0 0 Válasz
 • kzs821 4 hónapja
  hm...
  0 0 Válasz
 • Sythegore 4 hónapja
  Yumit ki kellene nerfelni a világból...
  1 0 Válasz
 • Kakao_Joe 4 hónapja
  "Sem JG-ben sem ösvényen nem szól bele nagyon a küzdelemekbe" azért ez nem igaz mert ha már valaki tudja használni Lilliát akkor eléggé oda tud csapni az ellenfél csapatnak...
  0 0 Válasz
 • cstomi468 3 hónapja
  Hát azért Lillia nem éppen gyenge több okból is ugye mivelúj mindenki kilróbálta akinek volt rá lehetősége és alapból nem egy Sett vagy egy Morde volt de oda csap ahova kell, ha nem is ér semmit az ulti akkor is idegesítő egy jó F+Q+R el még ha bele is halsz garantáltan megnyered a team fight-ot.
  0 0 Válasz
 • Powerfruit293 3 hónapja
  Skarner 8% win rate drop az semmi? Persze, hogy nem vesztett semmi áh. Csak az AD ratio tünt el.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés