LoL: Kicsit túllőtt a célon a Riot, új királynője van a lövészeknek

LoL: Kicsit túllőtt a célon a Riot, új királynője van a lövészeknek

A számok önmagukért beszélnek, Ashe-nek a második hellyel kell beérnie.

A 10.15-ös League of Legends frissítésben Caitlyn megkapta azt az erősítést, amire már nagyon sok idéző várt. Növelték a hős mozgási sebességét 325-ről 330-ra, valamint az alap AD-ját 62-ről 64-re. Ez nem tűnik elsőre soknak, azonban pont elég volt arra, hogy a profi mezőny is rájöjjön arra, hogy igenis hasznos tagja minden csapatnak a mesterlövész-puskával hentelő leányzó.

Alapból Caitlyn egy viszonylag egyszerű lövésznek számít, mivel egyszerű alaptámadásokkal képes megállni a helyét a korai szakasztól egészen az endgame-ig. A csapdák segítenek abban, hogy mindig legyen valamilyen kontroll a fontosabb bokrokban és ösvényeken, valamint egyetlen mozdulattal lehet büntetni az óvatlan teleportálókat és a mobilisabb karaktereket. A legnehezebb kombó az AA + E + AA, de kis gyakorlással el lehet sajátítani ezt is.

Jelenleg Cait győzelmi arányokban abszolút a legerősebb a klasszikus ADC-k között, egyedül Sona előzi őt meg, de a Sona + Lux kombót óvatosan kell használni Solo Queue-ban. Népszerűségben is a második helyre kapaszkodott fel, csak Ezreal képes jobb számokat felmutatni nála ezen a területen. Mid game-ben kicsit visszaesik Cait teljesítménye, de earlyben és late-ben szinte lehetetlen megfogni, ha szakértő kezekbe kerül. Egyszerű buildelni, több rúna is pickelhető hozzá és a Headshot passzív miatt a legváratlanabb pillanatokban is képes olyan cserékbe belemenni, amiből garantáltan ő kerül ki jobban.

 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Caitlynnel játszani?

  • 4 %
  • 17 %
  • 43 %
  • 23 %
  • 12 %