Hirdetés

LoL: 7 év gyakorlás után, 50 éves korára érte el egy idéző a Platina rangot

A kitartás végül meghozta gyümölcsét.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - G2 vs. OG

Hirdetés

Elképesztő sztorit osztott meg a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon egy veterán idéző. A most 50 éves Sona support main 7 év kitartó gyakorlás után érte el a Platinum rangot a League of Legendsben, ezzel elérte az egyik kitűzött célját. Nem volt egyszerű út számára, de a buktatókat végül maga mögött hagyta és büszkén állt ki a nyilvánosság elé történetével.

A "YoursTruly777" idéző névvel játszó férfi elárulta, hogy többször hazudott azért, hogy a League of Legendsnek szentelje minden szabad percét. Kamu szabadságokra ment, sosem elkészülő projektekbe fektette az időt, betegséget tettetett és még sok más hasonló ötlettel állt elő a játék miatt. Mindeközben dolgozott, ott volt neki a család és természetesen próbálta minél mélyebben elsajátítani a LoL metáját. A Platinába vezető út tele volt disconnectekkel, AFK-okkal, primadonnákkal és hisztis társakkal, katasztrofális premade párosokkal és magukat Diamond smurföknek vallóakkal. Gyakorlatilag minden olyan negatív tényező hátráltatta az "idős férfit", ami megtörténhet a Riot MOBA-jával kapcsolatban.

S3 óta próbálta elérni a Platinát, de ez nem volt könnyű, mivel Goldban hardstuckolt folyamatosan. Végül a 10. szezonban, 249 megnyert és 218 elveszített mérkőzéssel a háta mögött, stílusosan Sonával a támogató szerepében abszolválta a promót, ezzel elérte azt a célt, aminek az elmúlt 7 évét szentelte.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te voltál már Platina rangban?

 • 12 %
 • 17 %
 • 71 %
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • Corzi 1 hónapja
  Kitartassal rengeteg dolgot kepes elerni az ember
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Én 38 vagyok - S5 óta tolom. Hard stuck gold három szezon óta (S9 Gold1 100lp peak - 5x buktam a plat promót) ) top/supp main. Ha elérem a Platinát abbahagyom. Remélem azér' 50 éves korom előtt sikerül dolog... a fenti jelenségek pedig amúgy mindennaposak. feelsbadman.
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Ahogy elnéztem: az emberünk nem nagyon tépte magát őrszemek elhelyezésével. A legutolsó 30 meccsén összesen 2 pink warddal szennyezte be az idézők szurdokát, de volt olyan 25 perces meccse is, ahol sima őrszemből cakk-pakk 10 hullott ki... gondolom miss-click lehetett.
  0 0 Válasz
 • Vagottszemu 1 hónapja
  Hát jó sok meccs kellett neki
  0 0 Válasz
 • elem500 1 hónapja
  Nekem személy szerint a dia1 lenne remek célkitűzés, de sajna megy az ugrálgatás dia4 és 2 között. Attól függ hogy éppen milyen formában és passzióban vagyok.
  0 0 Válasz
 • Yondmi 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • Sonkas1 1 hónapja
  g
  0 1 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés