LoL: 7 év gyakorlás után, 50 éves korára érte el egy idéző a Platina rangot

LoL: 7 év gyakorlás után, 50 éves korára érte el egy idéző a Platina rangot

A kitartás végül meghozta gyümölcsét.

Elképesztő sztorit osztott meg a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon egy veterán idéző. A most 50 éves Sona support main 7 év kitartó gyakorlás után érte el a Platinum rangot a League of Legendsben, ezzel elérte az egyik kitűzött célját. Nem volt egyszerű út számára, de a buktatókat végül maga mögött hagyta és büszkén állt ki a nyilvánosság elé történetével.

A "YoursTruly777" idéző névvel játszó férfi elárulta, hogy többször hazudott azért, hogy a League of Legendsnek szentelje minden szabad percét. Kamu szabadságokra ment, sosem elkészülő projektekbe fektette az időt, betegséget tettetett és még sok más hasonló ötlettel állt elő a játék miatt. Mindeközben dolgozott, ott volt neki a család és természetesen próbálta minél mélyebben elsajátítani a LoL metáját. A Platinába vezető út tele volt disconnectekkel, AFK-okkal, primadonnákkal és hisztis társakkal, katasztrofális premade párosokkal és magukat Diamond smurföknek vallóakkal. Gyakorlatilag minden olyan negatív tényező hátráltatta az "idős férfit", ami megtörténhet a Riot MOBA-jával kapcsolatban.

S3 óta próbálta elérni a Platinát, de ez nem volt könnyű, mivel Goldban hardstuckolt folyamatosan. Végül a 10. szezonban, 249 megnyert és 218 elveszített mérkőzéssel a háta mögött, stílusosan Sonával a támogató szerepében abszolválta a promót, ezzel elérte azt a célt, aminek az elmúlt 7 évét szentelte.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te voltál már Platina rangban?

  • 12 %
  • 17 %
  • 71 %
League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.