Egy olasz klubot elbukott, de kettőt megnyert magának az EA a FIFA21-hez

Két új trailer érkezett, amiben Milanó két neves együttese mellett új Ikon utalások is felfedezhetőek.

Kezdjük rögtön a jó hírrel, hiszen nagy örömmel jelentette be az EA Sports, hogy a Seria A két gigászával sikerült zöld ágra vergődni, és partneri szerződést kötni a FIFA21 esetében. Az egyezséget még augusztus 3-án hozták nyilvánosságra, és ennek apropóján két trailerben mutatták be az AC Milant és az Inter Milant. Ez azt jelenti, hogy még jobban odafigyelnek majd az arcuk szkennelésénél, valamint a stadion is részletesebb kidolgozást kap és extra tartalmat.

AC Milan

A trailerben több nagy név is feltűnik, és in-game például megcsodálhatjuk Kaka'-t, Inzaghit és Nestát vagy Romagnolit is. Emellett az Internazionale is megkapta a saját bemutatóját.

Inter Milan

Ebben a videóban többek között Eto'o, Maicon, és még Veron is feltűnik. Nem lenne meglepő, ha ebből a két klubból új Ikonokat is láthatnának majd a rajongók a FIFA21-ben, hiszen jó néhány új névvel frissül majd a felhozatal a kiadó állítása szerint. Ez a szoros kapcsolat pedig az EA és a csapatok között valószínűleg elősegíti ezt a folyamatot.

Viszont nem teljesen lehet felhőtlen az olasz bajnokság szurkolóinak a kedve, mivel az AS Roma, csak úgy, mint egy évvel korábban a Juventus nagyságrendileg kikerül a játékból. Ez leginkább a licencet érinti csak, tehát a labdarúgók neve és kinézete marad a valódi életben megszokott, viszont minden máson kénytelenek lesznek változtatni a fejlesztők. Azonban nem lesz olyan drasztikus a névváltás, mint a zebrák esetében, a farkasokat, ha minden igaz, akkor Roma FC néven lehet mjad keresni az olasz élvonalban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!