Hirdetés

Egy olasz klubot elbukott, de kettőt megnyert magának az EA a FIFA21-hez

Két új trailer érkezett, amiben Milanó két neves együttese mellett új Ikon utalások is felfedezhetőek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - G2 vs. OG

Hirdetés

Kezdjük rögtön a jó hírrel, hiszen nagy örömmel jelentette be az EA Sports, hogy a Seria A két gigászával sikerült zöld ágra vergődni, és partneri szerződést kötni a FIFA21 esetében. Az egyezséget még augusztus 3-án hozták nyilvánosságra, és ennek apropóján két trailerben mutatták be az AC Milant és az Inter Milant. Ez azt jelenti, hogy még jobban odafigyelnek majd az arcuk szkennelésénél, valamint a stadion is részletesebb kidolgozást kap és extra tartalmat.

AC Milan

A trailerben több nagy név is feltűnik, és in-game például megcsodálhatjuk Kaka'-t, Inzaghit és Nestát vagy Romagnolit is. Emellett az Internazionale is megkapta a saját bemutatóját.

Inter Milan

Ebben a videóban többek között Eto'o, Maicon, és még Veron is feltűnik. Nem lenne meglepő, ha ebből a két klubból új Ikonokat is láthatnának majd a rajongók a FIFA21-ben, hiszen jó néhány új névvel frissül majd a felhozatal a kiadó állítása szerint. Ez a szoros kapcsolat pedig az EA és a csapatok között valószínűleg elősegíti ezt a folyamatot.

Viszont nem teljesen lehet felhőtlen az olasz bajnokság szurkolóinak a kedve, mivel az AS Roma, csak úgy, mint egy évvel korábban a Juventus nagyságrendileg kikerül a játékból. Ez leginkább a licencet érinti csak, tehát a labdarúgók neve és kinézete marad a valódi életben megszokott, viszont minden máson kénytelenek lesznek változtatni a fejlesztők. Azonban nem lesz olyan drasztikus a névváltás, mint a zebrák esetében, a farkasokat, ha minden igaz, akkor Roma FC néven lehet mjad keresni az olasz élvonalban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • kzs821 1 hónapja
  good
  0 0 Válasz
 • hooliga 1 hónapja
  csak visszajött..
  0 0 Válasz
 • taizunhun 1 hónapja
  Egy kicsit érdekes, hogy a Milanos trailerben szinte csak a korábbi nagy legendákat mutatták, bár a 2020/21-es szezonra való új mez is feltűnt. Végre! Végre azt mondhatom, hogy megakarom venni újból a Fifat! Forza Milan!
  0 0 Válasz
  • JonasNoel 1 hónapja taizunhun
   Csak ne járjon úgy a 21, mint a 20. A FIFA 20-at is az elején nagyon dícsérték, hogy végre egy normális FIFA meg ilyenek. Majd kijött pár frissítés, és elindult a lejtőn a játék a közösség szemében, míg végül a 19 szintjére süllyedt. :D
   0 0 Válasz
   • taizunhun 1 hónapja JonasNoel
    jó pár éve kimaradt nekem az összes Fifa, mert a Milan a való életben is visszacsúszott, így már a Fifát sem akartam megvenni.. :D De azt azért én is hallottam és olvastam, hogy nagyon szidták a 20-at
    0 0 Válasz
 • karpizol 1 hónapja
  Ki derül...
  0 0 Válasz
 • DeadBySunrisee 1 hónapja
  hmm
  0 1 Válasz
 • Yahoo 1 hónapja
  hmm
  0 1 Válasz
 • Ghostrider 30 napja
  hűha ez igen jó lett
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés