LEC: Valószínű, hogy Vizicsacsi egykori csapattársa kispadra kerül

LEC: Valószínű, hogy Vizicsacsi egykori csapattársa kispadra kerül

Egyelőre még csak pletykálják a cserét, de hamarosan érkezhet a hivatalos bejelentés is.

Gyülekeznek a sötét fellegek a Fnatic játékosai felett. A tavaszi szezon ezüstérmese, a 2018-as világbajnokság második helyezettje, jelenleg az LEC 2020-as nyári szezonjában holtversenyben az ötödik hellyel kell beérje, de ez inkább hízelgő Rekklesékre nézve, ugyanis a látott teljesítményük alapján talán még ennyi győzelmet sem érdemeltek volna. A statisztikák katasztrofálisak, a split elején mutatott forma már a múlté, ezért elérkezhetett az idő a változtatásra.

Az egyik legnagyobb közösségi oldalra kikerült egy különös kép, amiről az derül ki, hogy a "narancssárga" csapat bot lane-en következhet be valamilyen játékosmozgás. Hylissang kispadoztatása adja is magát, ugyanis a jelenlegi mezőnyben csak Doss produkált nála rosszabb számokat, azok közül, akik legalább 10 mérkőzésen becsatlakoztak az Idézők Szurdokába. Doss már nem tagja a Misfits Gaming kezdőjének, így a helyét megörökölte Vizicsacsi egykori csapattársa. Hyli elképesztő pályafutást tudhat maga mögött, de az elmúlt héten mutatott teljesítményére nem sok pozitív jelzőt lehet aggatni.

Először a Rogue, majd a G2 Esports fektette két vállra a Fnatic csapatát. Mindkét vereségből alaposan kivette a részét Hylissang, bár Selfmade sem hozta azt a teljesítményt, amit elvárnak tőle. A képrejtvény alapján esélyes, hogy MagiFelix, a Fnatic Rising jelenlegi midese érkezhet a bolgár támogató helyére, mivel a Solo Queue legendája supportként is elérte a Challenger rangot.

A még mindig csak 20 éves svéd tehetség már korábban is szerepelt a Fnatic első számú csapatában, akkor Nemesis helyére ugrott be. A másik korábban pletykált csere az SK Gaminget érinti, ahol Tricket váltja Canee, az OP innogy eSport német dzsungelese. Hogy tényleg cserél-e a Fnatic, és ha igen, akkor mennyi időre, az még egyelőre a jövő zenéje. A superweekkel lezárul a nyári szezon alapszakasza, augusztus 21-étől már a rájátszásban lehet szorítani Európa legjobb LoL-osainak.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.