A nyolc gólos West Ham támadó lett július legjobbja

A nyolc gólos West Ham támadó lett július legjobbja

Ehhez mérten az EA Sports megáldotta őt egy 85-ös lappal, ami héttel erősebb, mint az alap verziója.

A West Ham 30 éves csatára szenzációs júliust zárt, miután nyolc találatot és egy asszisztot jegyeztek fel a neve mellé. Rögtön érdemes kiemelni a mesternégyesét a Norwich ellen, amivel ő lett az együttes történetében az első, aki négyszer volt eredményes idegenben. A másik érdekesség, hogy 2014 októbere óta szintén ő az első a csapatból, akit ilyen díjjal illettek meg. Akkor Diafra Sakho részesült ebben az elismerésben.

Nem volt rest betalálni egyébként a Chelsea, Newcastle, Watford és a Manchester United ellen sem. Ráadásul a Chelsea elleni 3:2-es győzelem során a második találatot szerezte ő, majd a győztes gólból egy gólpasszal vette ki a részét. Talán meglepő lehet, de ezzel a díjjal olyan szenzációs labdarúgók elé kerül, mint például Ashley Cole, Didier Drogba, Peter Schmeichel, Patrick Vieira, akik sosem kapott Player of the Month kitüntetést.

"Amióta csak elkezdődött a professzionális karrierem, ez volt a legjobb hónapom, és remélem a formámat át tudom vinni a következő szezonra is."

Íme a FIFA20-as új POTM lapja:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!