LEC: Elképesztő izgalmak várnak rátok a superweeken

LEC: Elképesztő izgalmak várnak rátok a superweeken

Az utolsó hétvégéjéhez érkezett az LEC 2020 nyári szezonjának alapszakasza.

15 összecsapás van még hátra az LEC 2020 Summer Split csoportköreiből, de még mind a 10 csapatnak van esélye arra, hogy megkaparintsák valamelyik rájátszást érő pozíciót. Két gárda már biztosan ott lesz a playoffban, de még nekik is vannak hátra olyan összecsapások, ahol hatalmas a tét. A 16., 17. és 18. meccsnapon ezek várnak rátok!

MAD Lions és Rogue

A tabella két éllovasa szombat 21:00-tól küzd meg egymással. Az eddig mutatott forma alapján ez lehet az a mérkőzés, ami dönt az alapszakasz elsőségről. A MAD várja talán kényelmesebb helyzetből az összecsapást, mivel egyszer már legyőzték az alapszakaszban Larssenéket.

G2 Esports és Fnatic

A mutatott játékuk alapján egyáltalán nem okoz meglepetést, hogy a középmezőny elején olvashatjátok a két gigász nevét. Caps és Rekkles kifejezetten jól játszik, de így is fájó vereségekbe szaladt bele mindkét klub. A továbbjutás szinte garantált számukra, de a minél jobb helyezésekért így is nagy csatában lesznek.

SK Gaming és Excel Esports

Nagyon szép szezon van már eddig is Crownshoték mögött, de egy jó hajrával megkoronázhatják az egészet. Az SK-nek teljesen reális esélye van a playoffra, amíg az XL rajongónak kicsit izgulniuk kell. Patrikra lehet építeni minden alkalommal, de egyetlen vereség is nagyon sokba kerülhet.

Origen és Misfits Gaming

Borzalmasan kevés az, amit a két egykoron elitnek számító csapat letesz az asztalra. Se az OG, se a MSF nem képes konzisztensen játszani, ezért gyarapodnak a vereségek. Óriási változásra lenne szükség mindkét együttesnél, ha valahogy be akarnak még evickélni a playoffba.

Team Vitality és FC Schalke 04

Kisebb csodával érne fel, ha valamelyik sereghajtó bejutna a rájátszásba. A S04 magára talált a szünet után, a VIT folyamatosan szerzi a hatalmas győzelmeket. Papíron minimális százalékokba kapaszkodnak a játékosok, de sosem szabad feladniuk, amíg még egy aprócska fény is pislákol az alagút végén.

Az nyolcadik hét mérkőzéseit élőben nézhetitek az Esport1.hu-n, Esport2tv Twitch csatornán, az EsportGurun és a watch.lolesports.com oldalán. Ne feledjétek, hogyha az Esport1.hu-n bejelentkezve nézitek a közvetítést, akkor minden nézéssel töltött percért egy darab E1 pontot kaptok, amit aztán izgalmas jutalmakra válthattok be az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!