Top 5 League of Legends hős, akinek a legtöbb skinje van

Top 5 League of Legends hős, akinek a legtöbb skinje van

No akkor kinek is van a legtöbb kinézete?

Az 1000 napos klub már évek óta poénok eredője a League of Legends világágában. Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan hősök, akik évente akár két skint is behúznak és vannak olyanok is, akik bizony éveket várnak mire kapnak egy kis vizuális tuningot. De miért nincs meg az egyensúly, miért lejt valaki felé mindig a mérleg? Persze a kérdést már a Riot is megkapta, amire egyébként sok helyen adtak választ már, legutóbb a Spirit Blossom eseménynél:

"Általában azok a skinek kapják meg a priót, akik népszerűek, mondjuk például Lux vagy Kai'sa, hiszen velük nagyon sok embert tudunk elérni. Ez nem csak azt jelenti, hogy sok embert tudunk boldoggá tenni nagyon gyorsan, hanem ez az alapja annak, hogy egyre több skint tervezhessünk, olyan karaktereknek is, akik nem rendelkeznek olyan nagy játékos bázissal. Illetve, mondjuk ki azt, amit mindenki gondol. Igen, mi is egy üzleti vállalkozás vagyunk, ha továbbra is szeretnénk, hogy a League of Legends folyamatosan fejlődjön és az emberek ne unjanak rá, akkor a skinek a legjobb lehetőségünk, hogy támogassuk ezt az erőfeszítést, ha lehet akkor még évekig."

Ez persze teljesen érthető, viszont ebben a cikkben nem arra akarunk kitérni, hogy kiknek van a legkevesebb egyedi kinézetük. Itt most azokat keressük meg, akiket a legjobban kedvel a közösség, azaz az öt olyan hős, akinek a legtöbb skinje figyel a virtuális gardróbban. A lenti galériában, vagy a képekre kattintva elérhetitek az összes kinézetet.

5. Katarina (12 skin)

Az ötödik helyre a Noxus Orgyilkosa került. Ugyan nem ő az egyetlen, akinek 12 kinézete van. De ő az egyetlen, akinél a skineket a legkönnyebben be lehet szerezni. Vayne azért maradt ki, mert a Soulstealer skinhez kell 10 Gemstone. Annie a 10 éves Annieversary skin miatt esett ki, hiszen azt már az nem szerezheti meg, aki most kezdi a játékot. Ryze esetében, a Young Ryze pedig már nem elérhető. Kata egyébként nem most a legnépszerűbb, az átdolgozása előtt jóval többen játszottak vele és a kinézeteinek jó részét is akkor kapta. Ez pedig megmagyarázza azt is, hogy miért van ennyi Legacy skinje.

4. Lux (13 skin)

Garen kishúga már a kezdetek óta népszerű. A fegyvertára olyan nagyon sokat nem változott az idők során és ezt a közösség is értékelte. Az mondjuk nagyon érdekes, hogy a játék talán egyik legszebb (Elementalist Lux), illetve legcsúnyább (Commando Lux) kinézete is hozzá tartozik, persze ez leginkább szubjektív vélemény.

3. Ezreal (13 skin)

Kedvenc felfedezőnk bizony már sok mindenen ment keresztül és az évek során valahogy mindig ott volt a legtöbbet használt karakterek között. Sőt, Ezreal a profi játékosoknak is sokat segített, hiszen két olyan skinje is van, ami egy-egy csapat végső diadalát örökíti meg, ezek a TPA (Taipei Assasins) és az SSG (Samsung Galaxy) skinek.

2. Alistar (13 skin)

Alistar már a kezdetek óta egy fontos szereplője a LoL világának, legyen szó sima, ranked vagy profi meccsekről. Anno még játszották miden, volt egy meccs, amikor vébét nyertek vele, mint secondary jungle, de leginkább a boton találja meg a helyét. Népszerűsége miatt persze sok kinézetet kapott és övé az egyik legritkább skin, a Black Alistar.

1. Miss Fortune (14 skin)

A Lövészek koronázatlan királynője mindig is a játék ikonikus alakja volt. Ha jött egy új skincsalád, akkor ő is kapott benne helyet. Van Ultimate és persze Prestige kinézete is. Az egyszer biztos, hogy a Riot mindig is kimelten foglalkozott vele.

+1 

Közben egyébként változás következett be a rangsorban, hiszen Ezreal kapott két új kinézetet, amivel persze át is vette a vezetést.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.