Hirdetés

LEC: Rezeg a léc a Fnatic alatt, Caps megállíthatatlan

Még mindig van esélye mindegyik csapatnak a playoffra.

Hirdetés

Az LEC 2020 nyári szezonjának utolsó hétvégéjén az izgalmak nem maradtak el. Ami meglepő lehet, hogy csak és kizárólag a kék oldalon harcoló játékosok örülhettek a győzelemnek, annak ellenére, hogy összességében szinte semennyi különbség sincs ebben a tekintetben a kompetitív mezőnyben. Néhány gárda szörnyű helyzetből várhatja a folytatást, másoknak sikerült bebiztosítani a helyüket a rájátszásban. Ez történt a LEC 2020 Summer Split nyolcadik hetének, első, összességében 16. meccsnapján!

VIT vs RGE (Győztes: VIT)

Fej-fej mellett haladt a két ötös a mérkőzés korai szakaszában, de ahogy telt az idő, úgy kezdett egyre nagyobb hátrányba kerülni Hans sama Jhinje Comp Caitlynjéhez képest. Csak Larssen volt, akiben még lakozott erő a late game-ben is, a túloldalon Milica sebzésével képes volt meglepni az éllovast. Skeanz ismét bemutatta, hogy a Baron lopás neki is a mestersége, ezzel a Team Vitality nagy lépést tett a rájátszás felé, a Rogue a második helyre csúszott vissza a tabellán.

XL vs OG (Győztes: XL)

Továbbra is elképesztő mélyrepülésben van az egykoron szebb napokat is megélt Origen. Hiába játszották meg tökéletesen az earlyt Upseték, az Excel nem adta fel lélekben és fokozatosan megfordította az összecsapást. Kryze Camille-ja a végén megállíthatatlan volt, Special és Patrik ontotta a sebzést. Tore mindig jó időben nyomta el a Braum E-t, hogy felfogja vele Alphari Ornn ultiját, Xerxe eközben szaladgált, mint pók a falon, de másra nem volt elég az a Kha'Zix a végjátékban. Az OG esélyei gyakorlatilag a 0-val egyenlőek, az Excel viszont nagyon közel került a playoffhoz.

A 16. meccsnapról készült további összefoglalókat a következő oldalon olvashatjátok!

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Tundererdo 1 hónapja
  Nem csodálkoznék ha utolsó nap pár csapat felhúzná a bundabugyit hogy sikeresebb csapatok ne kerüljenek playoffba
  0 0 Válasz
 • genErikHUNter 1 hónapja
  csak a G2 )
  0 0 Válasz
 • CaptainMorgan 1 hónapja
  Claps
  0 0 Válasz
 • Dawnfairy 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • BAZS1 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés