Visszapörgetés a FIFA21-ben? Így lehet majd használni!

Visszapörgetés a FIFA21-ben? Így lehet majd használni!

Más játékok ihlették ezt a funkciót, de nem kell megijedni, nem lehet minden esetben használni.

Autós játékokban már több ízben lehetett találkozni a Rewind feature szépségeivel. Tartalmazza többek között a Forza Motorsport, valamint a Forma 1 2020 is, ezáltal egy-egy hibát kiküszöbölhet a játékos, és mintha mi sem történt volna folytathatja a futamot. Nem mindenki szereti használni ezt az opciót, de néhány nem várt kicsúszásnál vagy karambolnál hasznos tud lenni.

Mi más hiányzott volna jobban egy futball tematikájú játékból, mint a visszapörgetés lehetősége. Egy rosszul sikerült akcióból ezen túl tehát akár egy fantasztikus gól is születhet. Legalábbis bizonyos játékmódokban. A Rewind feature egyébként az augusztus 4-én bemutatott trailerben tűnt fel a játékosoknak, de mostanra az is kiderült, hogy mikor és hogyan lehet használni. A bemutatóban egy csatár már csak azt szemléli, hogy a lövése elszáll a kapu felett, de néhány pillanattal később újra próbálkozhat, mintha egy replayt nézne az ember, csak más végigkimenetellel.

"Ne aggódj, ha kihagytad életed helyzetét, ugyanis most lesz lehetőséged megismételni a Gameplay Rewind funkcióval a Kick-Off módban." - hangzik el a narrátortól a trailerben.

Akiknek már most tetszik ez a feature, azoknak nagyságrendileg összeírták, hogy miként lehet kiaknázni teljes egészében a Rewindot:

  • A FIFA21-ben válaszd ki a Kick-Off módot, majd a tetszőleges csapatokat és indítsd el a meccset
  • A mérkőzés bármelyik tetszőleges részét - legyen szó szögletről, rossz passzról, lövésről, szabálytalanságról - ki lehet választani
  • Vedd igénybe a Gameplay Rewind funkciót, ami visszapörgeti találkozót jó néhány másodperccel, és megváltoztathatod a múltat

Az Ultimate Team játékosoknak viszont nem kell aggódniuk, ez a funkció egyáltalán nem érinti ezt a játékmódot. Csak és kizárólag Kick-Off-ban lehet majd használni a visszapörgetést, szóval ez csak a szórakoztatás kedvéért kerül be - egyelőre és remélhetőleg - az új részbe.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!