Hirdetés

LEC: Tovább tart az FC Schalke 04 csoda, 3 csapatért lehet még izgulni

Egyre több kérdésre kapnak választ a csapatok, de még mindig nem dőlt el semmi.

Hirdetés

A superweek nevéhez méltóan tényleg szuperül teljesít eddig. Nagyszerű mérkőzéseken mutatják meg Európa legjobb LoL-osai, hogy igenis helyük van a rájátszásban, ami az első lépcsőfok a világbajnoksághoz vezető úton. Három csapattól már el kellett búcsúzni, négy már bebiztosította helyét, de a maradék három élet-halál harcot vívhat a mai nap is, mivel csak két hely kiadó már.  Ez történt a LEC 2020 Summer Split nyolcadik hetének, második, összességében 17. meccsnapján!

S04 vs VIT (Győztes: S04)

A 14. percben szerezte meg az első gyilkosságot az FC Schalke 04, innentől azonban nem volt megállás. Compot kétszer sikerült elkapni, de a Team Vitality nem adta fel. Bevállalták a csapatharcokat, de nem volt elég sebzés a csapatban. Gilius Kha'Zix választása tökéletesen működött, a 30. percben Gilius triplázott, a 32-ben Zoe. A végjátékban a Baron erősítés elég volt Odoamnééknak, hogy befejezzék a meccset, amivel továbbra is életben tartják a reményeiket a továbbjutásra. Cabochardék ezzel a vereséggel elbúcsúztak a playofftól. 

SK vs OG (Győztes: SK)

Alpharit gyors két halállal nyitotta az összecsapást, de összeszedte magát az Origen és szépíteni tudtak. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, bár a Bard portálok rendesen megviccelték Alpharit több alkalommal is. Innen indult a 22. percben a csapatharc, amit simán megnyert az SK Gaming, miután hamar kiszedték Camille-t a fightból. Az Ász után behúzták Crownshoték a Baront, a harmadik sárkányt, valamint nyertek egy újabb csapatharcot. Ekkora hátrányból már nem volt visszatérés, az Origen nem lesz ott a rájátszásban, nem úgy az SK, akik ezzel bebiztosították helyüket a legjobb 6-ban.

A 16. meccsnapról készült további összefoglalókat a következő oldalon olvashatjátok!

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Sett 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • BAZS1 1 hónapja
  gj
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GLHF
  0 0 Válasz
 • Mentiel 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés