Blitzcrank alkotója csatlakozott az "1000 napja új skin nélküliek" klubjához

Egyelőre még nem jelentettek be új skint a hőshöz, a rajongóknak ezért csak a várakozás marad.

A legújabb taggal együtt ismét két számjegyű azoknak a hősöknek a száma, akik már 1000 napnál is régebb óta várják, hogy a Riot Games grafikusainak a figyelme feléjük forduljon. Természetesen Skarnerrel senki sem versenyezhet, mivel az elhanyagolt skorpió lassan 2000 (!) napja nem örülhetett új kozmetikai tartalomnak. A klubhoz nemrég csatlakozott az a karakter, aki megépítette Blitzcranket, ő nem más, mint Viktor.

1000 napja nem kapott új skint az flexelhető mágus, ami annak tükrében meglepő, hogy összesen rendelkezik négy kinézettel. Hasonló cípőben jár egyébként Skarner, Azir és Quinn is, de ez nem vigasztalja a Viktor maineket.

  • Original Viktor - 2011. december 29.
  • Full Machine Viktor (975 RP) - 2011. december 29.
  • Prototype Viktor (520 RP) - 2011. december 29.
  • Creator Viktor (1350 RP) - 2013. szeptember 30.
  • Death Sworn Viktor (1350 RP) - 2017. október 25.

A hőskinézetek megjelenési dátumaiból gyorsan kiszámolható, hogy nem először halad el Viktor az "1000 napos" mérföldkő mellett. A Creator és Death Sworn skinek kliensbe érkezése között 1486 nap telt el, ami még a jelenlegi helyzetet is felülmúlja. Hiába volt népszerű még néhány metával ezelőtt, hiába választották a profi játékosok topra is rengeteg alkalommal, extra grafikai tuning nem érkezett a hőshöz.

A Spirit Blossom esemény során biztosan nem kell arra számítani, hogy Viktor neve felmerül, de szeptembertől ismét elkezdődhetnek a találgatások, hogy vajon még 2020-ban kap-e új skint a karakter.

Az összes "1000 napja új skin nélküli" hőst és Viktor mindegyik hőskinézetét megtaláljátok az alábbi galériában!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!