FUT21 trailer: saját stadion, új ikonok, Co-Op és pörgősebb játék

Egy hosszabb videó mutatja be mi mindenre számíthatnak a FIFA21 FUT rajongók. Az új stadion adja, nem igaz?

Gyorsabb lesz egy meccs lefolyása, rövidebb ideig tart az ünneplés, kevesebb visszajátszás, így minden eddiginél jobban rá lehet koncentrálni a játékra. Legalábbis ezt kínálja a FIFA21-ben a FUT, de emellett azért van még néhány további újdonság is:

Co-Op

Játsz egy haveroddal együtt az Ultimate Teamben és gyűjtsétek együtt a jutalmakat Division Rivalsben vagy Squad Battles-ben az AI ellen. Érdekesség, hogy DR-ben más duók, esetleg solo játékosok ellen is pályára léphettek. Külön speciális Co-Op objectivek lesznek elérhetőek a játékban, melyeket teljesítve értékes jutalmakra lehet számítani.

Új események

Itt próbára teheted magadat, és oldalt választhatsz, hogy kiért szeretnél küzdeni. További téma szerint kialakított Objectiveket lehet teljesíteni, és minél jobb a csapat eredménye, annál jobb díjazásra lehet begyűjteni.

FUT Friendly

Itt lehet csak igazán kísérletezgetni, ugyanis egyszerre érvényesül a Squad és a House Rules. A megváltozott szabályok teszik lehetővé, hogy különböző élményben legyen része a játékosoknak, hiszen akár egy teljes ezüst kártyákból álló együttessel is neki lehet vágni a kalandnak.

FUT Ikon

Nem csalás, nem ámítás 100 Ikon lesz a játékban, és most bemutattak néhány új játékost is közülük. Napközben már két veteránról lehullott a lepel, most pedig Lahm, és Eto'o is csatlakozik hozzájuk a FIFA21-ben.

Stadion

Egy teljesen testreszabható stadion áll majd a rendelkezésére a FUT játékosoknak, akik beállíthatják a bevonulózenét, az ünneplésre szánt pirotechnikát, de még a molinók kinézetét is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!