Hirdetés

LEC: Kialakult a rájátszás mezőnye, megtörtént a S04 csoda

Giliusék a mennybe mentek, megvan a világbajnokság első résztvevője.

Hirdetés

Elképesztően izgalmas utolsó napra készülhettek Európai legjobb LoL-osai, mivel az LEC 2020 Nyári Szezonjának eldöntetlen kérdéseire még választ kellett találni. A bejutás mellett az első hely sorsa is csak a zárónapon dőlt el, ezért is volt tétje mind az öt összecsapásnak. Ez történt a LEC 2020 Summer Split nyolcadik hetének, harmadik, összességében 18. meccsnapján!

MSF vs VIT (Győztes: MSF)

Két olyan csapat küzdött meg egymással, akiknek a rájátszásra már nem volt fikarcnyi esélyük sem. Ennek ellenére komolyan vették az összecsapást mindkét oldalon, végül Kobbe és Febiven szép játékkal a Misfits Gaming húzta be a becsületgyőzelmet. Hiába játszott örült nagyot Comp, Ashe itt még nem találta meg az első LEC győzelmét.

MAD vs S04 (Győztes: S04)

Az FC Schalke 04-nek nyernie kellett, ha életben akarták tartani a playoff esélyeiket. Ez össze is jött Abbedaggééknak, köszönhetően annak, hogy sem Humanoid, sem Shad0w nem hozta azt a formát, ami egy listavezetőtől elvárható. A túloldalon Corki nagyon megszaladt, egymagában képes volt carryzni a harcokat. Bravúrgyőzelmet szerzett a S04, de a csodához még az kellett, hogy vagy az XL, vagy a FNC veszítsen a továbbiakban.

A 18. meccsnapról készült további összefoglalókat a következő oldalon olvashatjátok!

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • Sett 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Hm.. idei vb-re kíváncsi leszek .
  0 0 Válasz
 • MaXi869 1 hónapja
  Rogue 2020 summer champs
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Hajrá sc04
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Pokmalac 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Danee231 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés