LoL: Titkos interakciót fedeztek fel Yone és Yasuo között

LoL: Titkos interakciót fedeztek fel Yone és Yasuo között

Különleges interakcióra képes egymással a két testvér.

A League of Legends egyik legizgalmasabb videósa minden kétséget kizáróan Vandiril, aki életcéljának tartja, hogy a játékban elérhető összes bugot, exploitot és különleges interakciót felfedezze. Ezúttal Yonéval és Yasuóval kapcsolatban talált meg olyan részleteket, amiket másnak valószínűleg eszébe sem jutna kipróbálni.

Ha egymás mellé áll egy szövetséges Yasuo és Yone, akkor a Ctrl+3, azaz a táncolás lenyomásával egy játékos tudja irányítani mindkét karaktert. Magyarul a két hős szinkronban kezd el játszani a hangszerén, Yasuo a furulyán, Yone az erhun, ha bármelyik idéző elnyomja a táncolás parancsát. A két hős által lejátszott dallam tökéletes szinkronban van egymással, kiegészítik egymást, hogy együtt egy melankolikus, kísérteties, de mégis gyönyörű zenével adják meg a mérkőzés alaphangját.

A különlegessége az interakciónak, hogy ellenséges csapatok hősei között is működik, a vérfürdő előtt mindenképp próbáljátok rávenni a másik Yasuót/Yonét, hogy egy közös zenélésre tegye félre az ellenszenvét, amit irántatok táplál. A játékmenetre természetesen semmilyen kihatása nincs ennek a különleges interakciónak, de mindenképp jó látni azt, hogy a Riot Games az apróbb részletekre is odafigyel, ha karakterépítésről van szó.

Yone jelenleg 43,43%-os győzelmi aránnyal rendelkezik, ez a teljesítmény a 150. helyre, azaz az utolsóra elég. Valószínűleg javulni fognak a számai, ahogy a játékosok is kiismerik a karakter erősségeit és gyengeségeit.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik karaktert utálod jobban?

  • 8 %
  • 34 %
  • 15 %
  • 43 %