Megváltozik a menü és új módon működik majd a kártya upgrade

Megváltozik a menü és új módon működik majd a kártya upgrade

Rájöttek, hogy érdemes egyszerűsíteni a menüt, valamint a Meaningful Moments érdekes hatással lesz a kártyákra a FIFA21-ben.

A múltban a speciális itemeket igazából limitált módont tudták csak frissíteni, ami azt takarta, hogy a lapon lépvő 6 mutató változott csak igazából (Pace, Shooting, Passing, Dribbling, Defending, Physical). Ez lehetővé tette, hogy erősítsenek egy futballistát, de specifikusan ezt nem tehették meg. Márpedig a valódi életben nyújtott teljesítményük alapján erre sokszor lett volna lehetőség.

Upgrade

Éppen ezért a FUT21-ben ez másként működik majd, így például a Moments lapok pontosan azt tükrözik majd egy játékosnál, amit a futballpályán láthattunk tőle. A Meaningful Moments révén már szinte bármelyik attribútum megváltozhat a FIFA21-ben majd. Példának okáért, ha Alexander-Arnold kap egy Moments lapot, és bemutatta mennyire képes jól bánni a labdával, akkor az előző részben megnövelték a Passing értékét, ami által nőtt a Free Kick Accuracy (szabadrúgáslövés pontossága) is. A FUT21-ben már külön tudják ezt szedni, így ha egy meccsen parádés pontrúgásokat mutatott be, akkor rögtön a FKA statja nő, amelynek hatása lesz a Shor (rövid) és a Long (hosszú) passzaira is. Ez pedig minden más tevékenységre igaz lesz a játékban.

Menü

Egy elég komoly módosítást hajtottak végre a főmenü kinézetén. Nem arra kell gondolni, hogy nem lehet majd ráismerni, de igyekeztek egyszerűsíteni és átláthatóbbá tenni.

Alapvetően két részre bontották, az egyik a legfontosabb információkat tartalmazó ablakokat mutatja, míg alá bekerült a navigációs "csík". Értelemszerűen a fenti az nagyobb helyet foglal és több adatot jelenít meg, míg az alja a gyors tájékozódást és a mozgást teszi lehetővé.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön ez a két újítás?

  • 70 %
  • 10 %
  • 0 %
  • 20 %