Még idén megjelenhet a Mass Effect Trilogy Remastered verziója?

Még idén megjelenhet a Mass Effect Trilogy Remastered verziója?

A rajongók nagyon örülnének egy ilyen bejelentésnek, és az igazság, hogy van is rá esély.

Egy ideje már kering a pletyka a Mass Effect trilógia remake vagy remaster létezéséről. Nem olyan rég pedig egy igen nagy bizonyítékra is ráleltek a szemfülesek. Egy, a trilógiáról szóló art-book előrendelése vált publikussá, amely önmagában még nem lenne mérvadó, azonban a leírás alapján rengeteg, még nem látott művészi rajzot tartalmaz. A Mass Effect Trilogy: Expanded Edition kiadás elvileg 2021. február 23-ától vásárolható majd meg.

Ez a dátum árulkodó lehet, de ezen túlmenően több érdekesség is napvilágot látott. Például a franchise egyik legnagyobb rajongója és a korábbi időszakban a bennfentes információk egyik mindentudója, Liana Ruppert is sejtelmes tweetet osztott meg. Az ő elmondása szerint a következő hónapban egy nagyon fontos bejelentés érkezik videójátékos fronton, és nem csodálkoznánk, ha erre a címre utalna. A i-re a pontot pedig egy még precízebb szivárogtatás tette fel, egy nagy leaker, Shinobi 602 ugyanis arról fecsegett, hogy a Mass Effect Trilogy Remaster még ebben az esztendőben, pontosabban októberben elérhetővé válik. A világhálón keringő pletykák szerint a három alapjáték mellett az összes DLC-t is feldolgozzák majd ezek a verziók.

A BioWare számára egyébként nem is lenne rossz, ha vissza tudnák nyerni egy ekkora volumenű alkotással a rajongók kegyeit, hiszen míg a Mass Effect szériát imádták, addig az Anthem egy elképesztő nagy csalódás volt számukra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!