Hirdetés

LoL: 89%-os győzelmi aránnyal lett Challenger Pornstar Zilean, itt vannak a játszott hősei

Kizárólag három hőst cserélgetett a híres-hírhedt idéző.

Hirdetés

A League of Legends játékosai közül rengetegen vannak, akik elképesztő energiát és időt fektetnek abba, hogy minél magasabb rangig jussanak. Ezzel szemben itt van Pornstar Zilean, aki egy smurf fiókjával mindössze 132 lejátszott mérkőzéssel, duó társa segítségével érte el a Challenger rang 1000 LP-t úgy, hogy mindössze három karakter között váltogatott végig. A brutális győzelmi arány nem véletlen, a tehetséges idéző már évek óta az egyik legjobb alsó ösvényesnek számít a mezőnyben.

De kicsoda Pornstar Zilean?

A toxikus trollt sokan hasonlítják Tyler1-hoz, mivel a világ egyik legjobb Draven mainjeként lehet róla beszélni, aki nem riad vissza attól, hogy elküldje csapattársait melegebb éghajlatra. Prnst Zilean Fakertől a Riot Gamesig megkeserítette már gyakorlatilag minden nagyobb szinten játszó idéző dolgát, sőt ő volt az, aki feltalálta a Disco Nunut is, amivel beírta magát a League of Legends történelemkönyvébe.

Legutóbbi tettével azonban kivívta a LoL-osok tiszteletét, mivel Karthus, Draven és Veigar váltogatásával, 89%-os győzelmi arányt ért el az EUW szerveren, ezzel bejutott Challengerbe, majd átlépte az 1000 LP-s határt is. Jelenleg a 61. helyet foglalja el a ladderen, annak ellenére, hogy kizárólag off-meta pickekkel keseríti meg az ellenfelek életét. Pornstar Zilean nem Bronze-ban, hanem Challengerben smurföl, ez is mutatja, hogy a toxikus, trollkodó személyiség mögött egy óriási tehetség bújik meg, aki már évek óta a legmagasabb szintet képviseli Európában.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te voltál már Challengerben?

 • 10 %
 • 2 %
 • 0 %
 • 88 %
Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Sett 1 hónapja
  Még egy Tyler1 de jó! Remélem én soha nem fogok találkozni vele... :/
  0 0 Válasz
 • CrispyCake 1 hónapja
  dik
  0 0 Válasz
 • Mentiel 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Atyaég mennyi chally player... mondjuk néha nekem is kihívást jelent goldban megnyerni azokat a meccseket, amiket a csapatom úgy dönt, hogy bármi áron elveszt. Az egész ladder challanger. 13%... nc. De ez a kérdés is...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés