Shroud hivatalosan is visszatér a streameléshez

Bő egy hónap csend után egy ütős videóval leplezte le az FPS-ek királya, hogy melyik platformon folytatja.

Ha FPS játékokról van szó, akkor feltehetően sokaknak, akik egy kicsit is követik a nemzetközi streaming vonalat, eszükbe jut Shroud neve. A kanadai játékost CS:GO profiként ismerhette meg a világ, majd "visszavonulása" után folytatta a streamelést, és igen hamar az egyik legnézettebb közvetítőjévé vált. Persze nem véletlenül, Shroud eszméletlen lövéseket tud lerakni az asztalra, olyan szituációkból jön ki sikeresen, amik egy átlagos játékos számára elképzelhetetlenek.

2019 őszén Shroud exkluzív szerződést kötött a Mixerrel, a nemrégiben bekövetkező megszűnéséig pedig ott streamelt. Az elmúlt hetekben azonban visszavonult, nem közvetített, még Twitterre se posztolt, feltehetően kihasználta kicsit ezt a kötelező szünetet, no meg felkészült a visszatérésre. Tegnap este meg is tette a bejelentést, hivatalosan is visszatér Twitch-re!

A látványos videóban egy új logót is villantott egyébként, a szünet remek alkalmat adott neki a márkája vizuális felfrissítésére is. Aki szeretné, ma este 8-tól élőben élvezheti Shroud adását a szokásos helyen. További érdekesség, hogy Shroud visszakapta a partneri státuszát, ami azt jelenti, hogy most egy darabig nem fog más felületen közvetíteni.

Ti örültök a visszatérésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!