FIFA21 karrier mód: Interaktív meccs szimuláció és új attribútumot is kaptak a focisták

FIFA21 karrier mód: Interaktív meccs szimuláció és új attribútumot is kaptak a focisták

Rég nem kapott már a karrier mód külön trailert, de erre most alighanem megérte várnia a rajongóknak.

Rengetegen vártak arra, hogy a FIFA21-ben végre felfedjék a karrier mód újdonságait, és a több percnyi bemutatóban bizony nem kevés újdonságot lehet felfedezni. Az első és legfontosabb, hogy a mérkőzésekre alkalmazott szimulációt meg lehet szakítani, így sokkal hatékonyabban lehet belenyúlni a végkimenetel alakulásába. Azonnal végre lehet hajtani a kívánt módosításokat vagy a kulcsfontosságú pillanatokban akár át is lehet venni az irányítást a csapat felett. 

A labdarúgók fejlődése szintén megváltozik valamelyest, hiszen egy védőt akár középpályás posztra is "át lehet nevelni", de egy irányítóból is születhet fals 9-es támadó, és ezzel még nincs vége. Az új fejlődési rendszert vizsgálva edzőként olyan irányba terelhetjük az együttest, amilyen tökéletesen illeszkedik a stílusunkhoz. 

Bekerült egy új attribútum a játékba, ami a Sharpness névre hallgat. Ez azt határozza meg, hogy egy játékos milyen jól képes teljesíteni a kiélezett szituációkba. Ennek trenírozására a felkészülés is megváltozik, ugyanis az Active Training System részeként olyan különleges edzéseket vezényelhetünk le, ami alapján egy csatár jobban teljesít majd a kapu előtt, egy védő magabiztosabban szerel és a többi. A naptárba pedig részletesen be lehet állítani, hogy mikor gyakoroljon a keret, illetve mikor kapjon jól megérdemelt pihenőt. Ennek a kiegyensúlyozása szintén fontos részét képezi majd a játéknak.

Talán már meg sem kellene említeni, de azért fontos tudnivaló, hogy az AI társak és az ellenfél is egy alapos ráncfelvarráson esett át, így nagyobb kihívás lesz a játék, ahogy halad előre a szezon és egyre kiélezettebb lesz a csata. Továbbá a vásárlásokat is felturbózták, mert sokkal mélyrehatóbb beszélgetéseket lehet folytani egy-egy játékos megszerzése érdekében, de többféle opció közül is válogathatunk, annak fejében, hogy milyen céllal is szeretnénk megszerezni valakit. A videó azonban látványosabb és beszédesebb, íme minden újdonság a FIFA21 karrier módjából:

Nektek hogy tetszik?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!