LoL: XPeke backdoor 2020-ban és egy elképesztő Teemo kék buff lopás

LoL: XPeke backdoor 2020-ban és egy elképesztő Teemo kék buff lopás

Soha ne becsüld alá a cserkészkönyv erejét!

2013-ban Enrique "xPeke" Cedeño Martínez összehozta a League of Legends valaha volt legnagyobb mozdulatsorát. Az "xPeke backdoor" néven elhíresült jelenet az Intel Extreme Masters Katowice legizgalmasabb mérkőzését, a FN.RC és az SK összecsapását zárta le. Nem lehet megunni a helyzetfelismerését a spanyol legendának, a mai napig hihetetlen, hogy ezt a közel egy órás mérkőzést miként nyerte meg végül a Fnatic.

2020-ban kísértetiesen hasonló történések játszódtak le egy amatőr meccsen, bár le sem lehet tagadni, hogy ez már egy teljesen más környezet, ahol az idézőknek nap, mint nap teljesíteniük kell.

  • BM-elés hangulatjelekkel
  • Trollkodó Yone, aki "elfelejtett" recallolni
  • Disconnectelő játékos, aki nem képes kivárni az utolsó pillanatokat
xPeke backdoor almost like original in 2020 from r/leagueoflegends

A felsoroltak ellenére Kassadin nagyszerű teljesítményt pakolt össze, amivel a győzelmet szerezte meg csapatának.

A következő videóban minden jungler rémálma pörög le a szemetek előtt. A megtestesült gonosz, maga az ördög először ellopja a kék erősítést szegény Cho'Gathtól, majd az első gyilkosság is Teemónál landol. Az egészet tetézi, hogy úgy sikerült az aprócska cserkésznek összehoznia az akciót, hogy egyszerűen bevillant a blue öblébe, majd elfoglalta helyét a szörny melletti bokorban, amiből az ellenfél csapat semmit sem vett észre.

A very desperate Teemo steal tilts the jungler from r/leagueoflegends

10/10 játék, ami után nem kéne azon meglepődni, ha esetleg a Cho'Gathot irányító idéző inkább úgy döntene, hogy nem erőlteti tovább a LoL-ozást.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is Teemo a legidegesítőbb karakter?

  • 6 %
  • 48 %
  • 10 %
  • 35 %