Majdnem 20-as boostot kapott az argentin játékos POTT lapja

Majdnem 20-as boostot kapott az argentin játékos POTT lapja

Egy új versenyt indítottak újra amerikában, és a legjobb játékosa az argentin Blanco lett, aki most kapta csak meg a FIFA20-ban a második lapját. 

Lassan már tényleg lehet pörgetni az új FIFA-t, viszont az EA Sports úgy gondolja, van még hely az új kártyáknak. Éppen ezért bemutattak egy 94-es lapot, aminek a Portland Timbers labdarúgója, Sebastián Blanco a boldog tulajdonosa. Az új verzióját természetesen SBC-n keresztül lehet megszerezni, ha esetleg még valaki augusztus közepén áldozna rá időt és coint. Az argentin azért kapott egy speciális lapot, mert miután visszatért az amerikai labdarúgás, megnyerte az MLS is Back versenyben a Player of the Tournament címet - a torna legjobb játékosának választották. A Portland Timbers 2:1-re legyőzte a fináléban az Orlando City, és ezen a találkozón Blanco nyújtotta a legjobb teljesítményt. A 32 éves játékos a teljes esemény alatt 3 gólig és 5 asszisztig jutott, és így a csapat több, mint fele góljában oroszlánrészt vállalt. A Portland 14-et szerzett a 7 lejátszott mérkőzése alatt.

A 94-es ratinggel ellátott kártya egyébként egy erőteljes boost a díjazott Blanconak, hiszen neki csak egy 76-os arany lapja volt eddig. Minden mutatóját gyakorlatilag felhúzták, és néhány esetben nem fukarkodtak a pontokkal, ennyi pluszt kapott pár stat esetében:

  • Passing (+20)
  • Shooting (+19)
  • Dribbling (+19)
  • Pace (+19)
  • Physical (+18)

Ez az SBC egyébként egész jó áron megoldható, mivel nagyjából 50 ezer coint rááldozva már be is lehet gyűjteni az argentin játékost. Ez a Squad Building Challenge augusztus 20-ig érhető el a játékban, és az érmék mellett egyébként még arra érdemes figyelni, ha rászánja valaki magát, hogy egy 83-as csapatot kell építeni 70-es kémiával, amiben azért legalább egy argentin labdarúgó is van.

Nektek bejön ez a lap?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!