LCS: Mindössze három meccsig tartott a TSM vs GG rájátszás párharc

A szezon eddig legrosszabb teljesítményével rukkolt elő a bajnoki címre is esélyes csapat.

Rengetegen várták, hogy az LCS 2020 Summer Split playoffban végre meginduljon dicsőséges menetelésére a Team SoloMid. Az alapszakaszban parádésan helytálltak, egészen a második helyig kapaszkodtak fel a tabellán. Semmi nem utalt arra, hogy a Golden Guardiansnak esélye lesz Bjergsenék ellen, de a sors keze belenyúlt a bábuk mozgatásába.

TSM vs GG 0-3 (Győztes: GG)

Már az első meccstől érezni lehetett, hogy a TSM egyáltalán nincs ott fejben ezen az összecsapáson. Doublelift és Spica mindent megtett, hogy ne érezzék jól magukat a szurkolók. Egyéni hibák tömkelegét lehetett felfedezni a TSM-nél, Bjergsen gesztusai tökéletesen leírták, hogy mennyiben volt ez a 0-3 Doublelift hibája.

Ez nem jelenti azt, hogy DL-éknek véget ért volna a szezon, az alsó ágon a nem túl acélos Dignitas ellen javíthatnak a következő körben. A Golden Guardians megérdemelten jutott tovább a felső ágon, ők nem tették meg azt a szívességet ellenfelüknek, hogy hazatérnek a bázisra, majd vásárlás nélkül, 1300 arannyal a zsebben visszateleportálnak az ösvényre.

Mindeközben Kínában is elkezdődött a rájátszás, már az első körben elbúcsúzott a regnáló világbajnok. A FunPlus Phoenix szintén alsó ösvényes problémákkal küzdött, a Victory Five mindössze egyetlen meccset engedett csak Doinb csapatának. Mivel az LPL-ben nincs vigaszág, ez azt jelenti, hogy nem lesz 2020-ban címvédés.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!