Az alábbi feladatok teljesítéséért FIFA21 jutalmat ad az EA Sports

A FIFA20 játékosok egy remek startot vehetnek a FIFA21-ben, ha teljesítenek néhány kihívást, amit az EA talált ki remek jutalmak ellenében.

Akadnak még olyanok, akik nyúzzák a FIFA20-at, pedig lassan lejár az ideje a játéknak, bár az EA Sports mindig gondoskodik róla, hogy ne merüljön olyan gyorsan feledésbe. Mivel egyre több információt szolgáltattak a közelgő új epizódról, nem véletlen, hogy a rajongók tűkön ülve várják, már aki persze. Az EA Sports ezért okosan összekötötte a kellemest hasznossal, és a mostani játékban is indított egy küldetéssorozatot, amivel mondhatni értékes jutalmakat lehet bezsebelni a még meg sem jelent következő epizódban. A pre-season, vagyis az előszezon promo nem tűnik olyan vészesnek, és cserébe egész jó dolgokat adhat, coin boosttól kezdve a kölcsönjátékos kártyákon át további tetszetős kozmetikai itemet rejt a felajánlás.

FIFA 20 előszezon feladatok

Ha valakit érdekelnek ezek a bónuszok a FIFA 21-hez, akkor a megnyerésükhöz bizony néhány célt teljesíteni kell még a FIFA20-ban. Alapvetően egyébként nem tűnnek nehéznek és bonyolultnak, hiszen pár az EA által kiadott objectiveről van szó, az pedig már kisujjból megy a közösségnek. Legalábbis azoknak, akiknek volt szerencséje beszerezni komolyabb labdarúgókat, komolyabb promokból. Nem kell mást tenni ugyanis, mint felhasználni a Team of the Season So Far kártyákat, de azért van olyan feladat is, amihez nem szükségeltetik ezek megléte.

Terrific TOTSSF

  • TOTSSF Teamwork: Játssz le 3 bármilyen mérkőzést FUT-ban, ahol a kezdőcsapatodban legalább 3 TOTSSF játékos van
  • Assistance Required: Adj két gólpasszt bármilyen FUT mérkőzésen TOTSSF játékossal
  • Long Ranger: Lőjj egy gólt a tizenhatoson kívülről egy bármilyen FUT mérkőzésen egy TOTSSF játékossal

Eye of the Icon

  • Battle Pro: Játssz le 10 Squad Battles mérkőzést legalább Professional nehézségen
  • Winning Feeling: Nyerj 8 Rivals meccset
  • Scoring Supremo: Lőjj 20 gólt Rivals meccseken

Ha mindet sikerült teljesíteni, akkor a fentebbi tweetben olvasható jutalommal kezdődik majd a FIFA21 kalandozás. Nem is olyan rossz nyeremények, vagy tévedek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!