Az eladások alapján kiderült melyik Resident Evil részt imádták a legjobban

Az eladások alapján kiderült melyik Resident Evil részt imádták a legjobban

És még ez is elmarad a Capcom legsikeresebb címétől, nem is kicsit.

Azt gondolná az ember, hogy a zombikat nehéz lenne megverni, főleg, ha egy ilyen sikeres franchiseról van szó, mint a Resident Evil. Már februárban arról számolt be több oldal is, hogy a hetedik rész folyamatosan kúszott fel a ranglistán a legjobban fogyó RE címek között, mostanra viszont nem csak beérte a legsikeresebbet, de már át is vette a helyét. A nyáron túlszárnyalták az eladások az ötödik és a hatodik epizód bevételeit.

A Capcom jelentése szerint 7.9 millió darabot értékesítettek a Resident Evil 7-ből, amivel minden idők legnagyobb példányszámban elkelt része lett. A 2017. januárjában megjelent alkotás mérföldkövéhez az is hozzátartozik, hogy ezzel sikerült a Capcomnak a legrövidebb idő alatt túlszárnyalnia a 7 milliót ebből a szériából. Viszont ez még mindig bőven elmarad a legsikeresebb alkotásuktól, a Monster Hunter: World ugyanis elképesztő módon, 16.1 millió példányban talált már gazdára. Gyakorlatilag a virtuális dobogó második és harmadik fokán tanyázó játékot összeadva sem kapjuk meg azt a számot, amivel a szörnyvadászok kalandja rendelkezik jelenleg, ez pedig igen lenyűgöző. Mégis érdekes látni, hogy a Resident Evil 7, amelyik lassú indulással, PC-n több hibával és kissé gyengébb fogadtatással debütált, mégis képes volt felnőni a feladathoz és elnyerni a játékosok szívét. A Baker családdal kitett magáért a Capcom. Miközben a Resident Evil 2 Remake, amelyik talán a legjobban sikerült a szériából szintén közel van a közelmúlt beli címek közül, és akár még le is taszíthatja majd a jövőben a hetediket, de ahhoz még azert 700 ezerrel többet kell eladni belőle. Egy biztos, hogy a Resident Evil a virtuális világ egyik legmeghatározóbb videójátéka, és ez tisztán látszik az eladásokat illetően is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.