Ben Yedder viccesen szúrt oda a FIFA játékosoknak a közösségi oldalán

Ben Yedder viccesen szúrt oda a FIFA játékosoknak a közösségi oldalán

Nem ez az első, hogy odaszól a FIFA játékosoknak, hiszen tudja, hogy a lapja miatt sokan nem kultiválják őt.

Ebben az évben van egy játékos, akinek a neve szinte biztosan minden FIFA-snak ismerős, és a legtöbb esetben vérnyomás növelő hatással bír. Ő nem más, mint az AS Monaco támadója, Wissam Ben Yedder. A FIFA20-ban nem kevesebb, mint 8 speciális lapot adott ki az EA hozzá az alap arany mellé, ami már alapból egy egész jó stattal bír. A 99-es Pro Player Cardtól tekintsünk el, viszont ezen kívül a Lique 1 Team of the Season So Far lapja is bitang erősre sikeredett. A 97-es OVR érték önmagáért beszél, és ha ez nem lenne elég, akkor a Shapeshifters (90) is megteszi a hatását, de többi is rengeteg kellemetlen percet okozott a közösség egy nagy részének. A FIFA20-ban ugyanis az egyik leghatékonyabb csatárról van szó, hiszen a statisztika szerint több, mint 40 millió mérkőzésen használták az ő lapjának valamelyik verzióját és körülbelül 0-75-0.9-es gólarányt sikerült vele produkálni. Tehát meccsenként legalább egyszer sikerült vele a hálóba találni, ami lenyűgöző egy alapvetően nem top futballistától.

Ezt egyébként maga a játékos is tudja, hogy egyeseknek nagy kedvence a FIFA20-ban, míg mások a falra másznak tőle, ne adj isten a kontrollerük bánja, ha meglátják őt az ellenfélnél. Éppen ezért a francia támadó, akinek egyébként amúgy 500 ezer követője van Instagrammon, most egy kis játékkal kedveskedett a rajongói számára. A korábbi ígérete szerint, minden 50 ezer követő után szeretne kisorsolni valamit. Ez pedig azt jelenti mostanra, hogy legalább 10 dologgal adós. Most megnevezte, hogy mire is gondolt, és ebben van némi fricska is a FIFA20 közösség felé. Kisorsol köztük 5 aláírt mezt, valamint 5 aláírt kontrollert, az utóbbihez hozzátette, hogy ezzel hátha pótolni tudja valaki a miatta széttört vezérlőjét.

A nagy kérdés így a szezon végére, hogy vajon a FIFA21-ben is valami hasonlóan erős lapot, lapokat kap-e vagy a tündöklése gyorsan elmúlik?!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked bejön Ben Yedder a FIFA20-ban?

  • 33 %
  • 13 %
  • 54 %