Rendkívül

Rendkívül "hasznos" patch érkezett ezen a héten a FIFA20-hoz

Az EA Sports talán ennyit még nem törődött egyetlen játékával sem, bár a legújabb update olyan, mintha becsomagolták volna a semmit.

Az viszont tény, hogy mindig igyekszik valami hírt adni a kiadó a focis játékáról, hiszen egy-egy új kártya vagy promó mellett még másfajta tartalommal is igyekeznek megtölteni a megosztó alkotásukat. A legújabb patch megjelenésén már meg sem lepődtünk, azon viszont már sokkal inkább, hogy csak minimális, és mondhatni jelentéktelen dolgot változtattak. Nem olyan rég 1-1 update azért komolyabb újdonságot jelentett a játékosok számára, hiszen a Conmebol vagy hasonló extrák bejelentése mindig felcsigázta a játékosokat. Mostanra viszont 1-2 soros frissítésekről van csak szó, ráadásul ezek sem jelentenek igazából semmit a játék szempontjából.

Augusztus 18-án viszont még kiadtak egy csodát, bár egyelőre csak PC-n tölthető, de valószínűleg nem kell sok idő, hogy eljusson konzolra is. A mostani title update a FUT-ra "koncentrál" és az alábbi két dolgot tüntették fel a leírásban:

A következő problémákat orvosolták

  • Időnként, ha egy védő / középpályás / támadó játékosra keresett valaki, akkor a Special Quality Filter a nem kiválasztott Itemek ritkaságát jelenítette meg
  • Eltávolítottak egy nem használt fület a Különleges minőségű (Special Quality) szűrőből, amelyik hajlamos volt néhány nyelvi beállítás esetében megjelenni

Ezekre nagyon szükség volt, hiszen rengeteg kártya van már a játékban, így minél több zavaró tényező van a keresés funkcióban, annál frusztrálóbb lehet egy játékos számára azt használni. Az EA azonban tesz róla, hogy ezen a téren sem szenvedjenek hiányt a rajongók. Remélhetőleg a FIFA21-ben már jóval átgondoltabb lesz a dolog és eleve egy még jobb Search funkciót kap az új alkotás. Addig is marad a kérdés, te még játszol a FIFA20-szal?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!