A negyedik készlet a Sorsok nevet viseli - íme a TFT 4. szériája

A negyedik készlet a Sorsok nevet viseli - íme a TFT 4. szériája

A Galaxisok készlet a végéhez közeledik, ez pedig azt jelenti, hogy ismét valami új érkezik.

A készlet a 10.19-es frissítéssel érkezik szeptember 16-án. Ez a széria tökéletesen kedvez majd azoknak is, akik csak a Galaxisok alatt kezdtek el játszani a TFT csodálatos világával, vagy csak a mobilos változat érkezésekor huppantak bele ebbe a világba.

A NEGYEDIK KÉSZLET CSODÁJA

Kicsi (de rémséges) sárkányok, a vihar és az árny erejével bírók vezetnek roppant seregeket, hogy megvédjék e másvilági síkot. Úgy beszélik, a legnagyobb és legkerekebb közülük egész világokat nyel el egyszerre.

Nagyság vár a bátrakra, kik nem félnek e fenevadak oldalán küzdeni. Így istenek és halandók – a dicsőséges égiektől a megkínzott gonosztevőkig, a szelíd szellemektől az irtóztató rémképekig – érkeznek mindenhonnan, hogy szerencsét próbáljanak a sárkányok Kiválasztottjaként.

De elrejtőzve az idő és tér egy távoli szegletében ez a világ eltűnt a kívülállók szeme elől… lényegében örökre. Még senki sem fedezte fel a titokzatos dicsőséget, amelyet tartogat, és úgy tűnik, soha senki nem is fogja…

Várjunk csak, az ott nem egy portál?

RÉSZLETEK ÉS INFORMÁCIÓK

A Sorsok 58 hőst, különböző tárgyakat és rengeteg új lehetőséget rejt majd magában. A játék felépítése természetesen nem fog változni, a játékmenet ugyanúgy fog zajlani, jönnek majd új Kicsi Legendák, belépők és minden, mi szemnek és szájnak ingere.

A fejlesztők egy kis ízelítőt adtak a dolgokból, elárulták, hogy lesznek sárkányok, varázslatok, viharok és szellemek is! Hogy ezek mit takarnak, arra hamarosan fény derül. Egy korábbi roadmap alapján Kennen, Elise és Azir szinte biztos, hogy visszatérő hősként megjelenik majd a negyedik készlet során, sőt, még Lee Sin is várható.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról és a TFT világáról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp regisztrálj az EsportGuru felületére! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.