"The fight of your life" - Kiszivároghatott az idei Worlds dal?

Minden évben nagy várakozás előzi meg a Worlds 'himnuszát', most az is lehet, hogy hamarabb érkezett meg, mint kellett volna.

Ahogy közeledik az augusztus vége, folyamatosan futnak be a hírek, arról, hogy melyik csapat kvalifikálta már magát a Worlds-re. A régiós bajnokságok lassan közelednek a végükhöz és ez pedig azt jelenti, hogy lassan itt az ideje elindítani a Worlds hype vonatot. Ezzel kapcsolatban már láttunk pár utalást Seraphine-tól és mai reggel még Ahri is megjelent egy új Tweet bejegyzésben, vélhetően egy új skinnel.

Az utóbbi időben folyamatosan jöttek a kisebb-nagyobb infók, hogy mi is lesz a vébé sorsa, a mostani állás szerint Kínában lesz az összecsapás, de sajnos közönség nélkül. Ez persze azt is jelenti, hogy a verseny velejárói is jönnek. Azaz jöhetnek az új skinek, a showműsor és persze az egyik legfontosabb, a Worlds dal. Mióta létezik ez az összecsapás, a Riot azóta mindig összedobott egy számot és az utóbbi években az egész igazi kultikus rajongó tábort is mondhat magáénak. Az idei szerzemény persze még nem érkezett meg, hiszen általában szeptember vége az, amikor nyilvánossá válik. Viszont most úgy tűnik, hogy a kínai Tencent kliensben valami elindult, ami nagyon is hasonlít a LoL himnuszok hangzásvilágára.

Ahogy az lenni szokott ilyenkor, a dal egyből végigszáguldott a különböző fórumokon és egy-két nap alatt nagyon sok helyre eljutott. A rajongók pedig egyelőre nem igazán elégedettek. Szerintük a dal átlagos, nincs benne semmi különleges, ugyan minden elem ott van, ami egy Worlds nótába kell, de ennyi és semmi több. Ha feltételezzük, hogy ez a várt zene, akkor sem kell csüggednünk, hiszen ez egy kliens verzió, ami vélhetően végletekig lebutítva került be. Szinte biztos, hogy ennél sokkal jobb lesz, mikor egy hónap múlva hivatalosan is megjelenik. Az viszont más kérdés, hogy ezen baki után a Riot kiengedi-e? Van még egy hónap, lehet íratnak egy újat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.