Eltűnhet az NA PUBG klasszikus meccseiről az FPP Solo és Duo mód

Eltűnhet az NA PUBG klasszikus meccseiről az FPP Solo és Duo mód

A PUBG játékosai vészesen fogynak, a fejlesztők hamarosan játékmódokat vehetnek ki.

A PUBG mindig is egy hatalmas hullámvasúton ült. Megjelenésekor elképesztően magasra ment ez a hullámvasút, azóta viszont többnyire csak lefelé halad. Néha-néha kiegyenesedett, esetleg még került is bele egy pici emelkedő, 2018 februárja óta azonban összességében megkérdőjelezhetetlenül lefelé halad a játék, már ami a PC-s játékosszámot illeti.

Bárhonnan is nézzük, 2,5 év alatt eljutott oda a PUBG, hogy hatodannyi játékosa van ezen a platformon, ez pedig most már a játékmódokban is érződik. Az első nagy esemény ehhez köthetően nem volt más, mint a botok behozatala, most pedig maga az NA PUBG feje, Brian Corrigan tweetelt arról, hogy gondolkoznak a játékmódok átvariálásán. 

A legfrissebb kompozíció szerint -mely több mint 50 játékos és partner véleményére épít- kivennék az FPP Solo és Duo módokat a Normal meccsekből, ezután csak Squadozni lehetne ebben a kategóriában. A Normal TPP Solo/Duo/Squad maradna, valamint Rankeden is a Solo/Squad lehetőség van tervben.

Ezenfelül előálltak a Normal meccsekhez egy súlyozott map szavazás ötletével, a frissített verzióban azonban ez már nem volt benne. Kíváncsian várjuk, hogy végül milyen módosításokat eszközölnek majd.

Te melyik módot játszod a legtöbbször?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!