Az EL döntőjének legjobbja megkapta a 95-ös MOTM lapját

Az EL döntőjének legjobbja megkapta a 95-ös MOTM lapját

Svájcban született ugyan, de a holland válogatottat választotta. A 29 éves támadó két góllal vette ki a részét csapata Európa Liga sikeréből.

Az egyik legjobb döntése volt Luuk de Jongnak, hogy 2019-ben a PSV-ből a Sevillához szerződött, hiszen az első évében megnyerte velük Európa második számú nemzetközi sorozatát. Az Európa Ligában ebben az idényben de Jong nyolcszor jutott szerephez, és összesen három találatot szerzett. Micsoda meccse volt a finálé, ahol kétszer is betalált az Inter kapujába, és ezzel 3:2-es sikerhez segítette a Sevillát.

Ugyan a győztes gól nem az ő nevéhez fűződik, de az első egyenlítés és a fordításban alaposan benne volt. Éppen ezért megválasztották a találkozó legjobbjának, amit az EA Sports is egy Man of the Match lappal honorált. Kétség sem férhet hozzá, hogy tényleg a döntő legjobb teljesítményét mutatta be, és ezzel hozzájárult az andalúziaiak hatodik EL serlegéhez. A hollandnak ez a harmadik lapja mindössze a játékban, az alap 82-es mellett egy 84-eset kapott még korábban. Ez a lapja viszont akár a legjobbakkal is felveszi a versenyt.

A legfontosabb mutatókat illetően elég jó számokat lehet leolvasni a lapjáról: Pace 92, Dribbling, 95, Shooting 95 és Passing 88. Emellett fizikálisan is erős, jól fejel, de a gyorsulása és a sprint (95) értékei sem rosszak.

A díjnyertes lapját egy SBC-n keresztül lehet megszerezni, és nagyjából 100 ezerbe fáj, ami alapvetően nem vészes, de augusztus végén már tényleg csak a legnagyobb fanok akarhatnak egy ilyen lapot a keretükbe tudni.

A FIFA21 idén nem szeptemberben, hanem október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox-ra és PS-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!