Megjött a BL győztes Thiago legerősebb lapja is a játékba

Megjött a BL győztes Thiago legerősebb lapja is a játékba

Aki azt gondolta, hogy augusztus utolsó hetében már nem jön új speciális kártya, nos az nem számolt az elcsúsztatott Bajnokok Ligájával és Thiago kifogástalan játékával.

Augusztus 23. több okból sem szokványos labdarúgás világában. Egyrészt ez volt a Paris Saint-Germain történetében, de francia együttesi 16 év után jutott be a legrangosabb európai versenysorozat, a Bajnokok Ligája döntője. Ha a végeredményt nézzük, akkor a Bayern München 1:0-ás sikere is az új évezred első ilyen eredménye, ilyen eredménnyel legutóbb ugyanis a Real Madrid hódította el a trófeát 1998-ban a Juventus ellenében. A münchenieknek ezzel a diadallal a hatodik titulust gyűjtötték be, azonban ebből hármat még a BEK-nek nevezett sorozatban hoztak össze. A koronavírus miatt pedig ez volt az első olyan finálé, amelyet a helyszínen nem tekinthettek meg a nézők, sőt a járvány miatt egészen augusztus második feléig húzodott a kiírás.

A német gigász a csoportmeccsektől kezdve, a rájátszáson át, figyelembe véve a döntőt is, egyetlen egyszer sem kaptak ki, sőt még csak döntetlen sem csúszott be. Ugyan a playoff a Chelsea után már csak egyetlen találkozón dőlt el, de ez sem okozott gondot a bajoroknak. A Bayern München lett az első olyan veretlen együttes a a BL történetében, amely ellen még a döntetlen sem jött össze egyetlen csapatnak. 11 győzelmet arattak zsinórban, és ez idő alatt 42 gólt szereztek és csak 8-at kaptak.

Félelmetes mutatók és teljesítmény, a döntőben pedig bár Kingsley Coman lőtte a mindent eldöntő találatot, az EA Sports Thiago Alcántarát emelte ki, és neki készített új lapot, nem is akármilyen boosttal. A szóbeszéd szerint féllábbal már a Liverpoolban lévő játékos (30 millió font ellenében) 95-ször ért labdába és legalább 2 kulcs passza volt a finálé alatt. Éppen ezért most egy 96-os OVR kártyával bővült a neve alatt futó lapok száma. Mondanom sem kell, hogy ez a FIFA20-ban a legerősebb verziója, még a community TOTS lapjához képest is komoly erősítést kapott a fejlesztőktől. Az SBC igazából a FUTBIN adatai szerint 120-150 ezer coinból kijön, így talán simán megérheti beszerezni a spanyol játékost.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!