Back to School: A suli startja a legkirályabb gamer termékekkel még sosem volt ilyen izgalmas

Legyen szó székről, asztalról vagy különféle kiegészítőkről, a tanuláshoz is érdemes kényelmes, minőségi és menő megoldást választani.

Hogy a szeptemberi iskolakezdés végül milyen formában valósul meg, az még a jövő zenéje, de bárhogy is alakul, érdemes már most felkészülni rá, méghozzá olyan eszközökkel, melyek nemcsak kényelmessé, hanem szórakoztatóvá is teszik a számítógép előtt töltött időt, legyen szó tanulásról vagy játékról. Nézzük, milyen eszközökkel kombinálhatja ezt a kettőt egy vérbeli gamer!

GAMER SZÉKEK AZ IGAZI RAJONGÓKNAK

A noblechairs csúcsmodellje, a HERO már önmagában is minden létező igényt kielégít, amely felmerülhet egy gamer szék kapcsán, de akiknek a normál kivitel kevés, azok elképesztően menő rajongói darabok közül is választhatnak: a Fallout Vault Tec Edition a Fallout-fanatikusoknak kedveskedik az ismert színekkel és az az ikonikus Vault Boy-jal, míg a Doom Edition értelemszerűen a Doom pokoli hangulatát hozza el a számítógépsarokba.

A HERO székek minőségi alapanyagból készültek, 150 kilogrammig terhelhető acél vázszerkezettel, valamint kiválóan szellőző, vízálló és tisztítható műbőr kárpitozással, mindemellé pedig a tartósság is adott. Az ütős külső és a kifogástalan kivitelezés mellett pedig a testreszabhatóság sem marad el, hiszen nemcsak a háttámla dőlésszöge állítható, hanem a kartámasz is, méghozzá négy dimenzióban, miközben a memóriahabos megoldások és a támaszok a kényelmet is garantálják. A noblechairs termékekre jellemző prémium minőség és ergonomikus kialakítás olyan szempontok, melyeket nem szabad figyelmen kívül a székválasztás során.

HA A LETISZTULT KÉNYELEM A FONTOS

Természetesen nemcsak az említett játékok rajongói számára vannak gamer székek a kínálatban: itt vannak például a Nitro Concepts ülőalkalmatosságai is. A Nitro Concepts E250 letisztult, de mégis sportos formát és intenzív színeket kínál, komoly hangsúlyt fektetve a kényelemre is. A megfelelő tartást biztosító fej- és derékpárnák mellett állítható kartámaszokat is kapunk, a hosszú távú használatot pedig a légáteresztő hideg hab párnázás teszi lehetővé.

Aki eggyel magasabb kategóriából választana, az az S300 széria modelljei közül válogathat, melyek között a teljesen egyszerű, fekete kivitel mellett a legkülönfélébb mintázatú és színű darabok is megtalálhatóak, így garantáltan lesz mindenkinek személyes kedvence. A külsőségek mellett pedig nem marad el többek között a magasabb terhelhetőség sem, hiszen ezek a székek akár 135 kilogrammot is gond nélkül kibírnak.

MINDEN EGY JÓ ASZTALLAL KEZDŐDIK

Ha a maximumot szeretnétek kihozni a számítógépasztalból, akkor érdemes körülnézni a Nitro Concepts kifejezetten gamer igényekhez szabott termékei között is. A Nitro Concepts D12 1160x750 mm-es felületén gond nélkül elfér egy komplett setup, akár két monitorral is. A tartósságot a fémvázas kialakítás és a karcálló borítás garantálja, ráadásul nem elég, hogy nincs szükség külön egérpadra, de még italtartó és fejhallgatótartó is helyet kapott az asztal oldalán. A kényelmet a tágas lábtér és a beépített kábelelvezetők teszik teljessé.

Aki ennél is többre vágyik, az választhatja a Nitro Concepts D16 asztalt is, amely még nagyobb felülettel (1600x800 mm) várja, hogy jól megpakoljuk – itt már akár három monitornak is gond nélkül találunk helyet. De vannak más előnyök is, hiszen itt már az asztalfelület is szőnyegezett, a teherbírás nem kevesebb mint 70 kilogramm, emellett a lábak magassága is állítható az elektromos motoroknak hála, így nemcsak ülve, hanem állva is használható, ami felüdülés tud lenni egy gép előtt töltött hosszabb nap során.

PERIFÉRIÁKBÓL SINCS HIÁNY

Gamer asztalhoz gamer egér is dukál, a kétkezes Glorious modellek pedig nemcsak változatosságukkal, hanem egyediségükkel is kitűnnek a tömegből. A méhsejtszerű kialakításnak több előnye is van, hiszen így nemcsak egy pehelykönnyű egeret kapunk, hanem a tenyér szellőzése is megoldott. A 12 000 DPI felbontás, az 50 G-ig érzékelt gyorsulás és az 1 ms-os polling rate a magasabb szintű gamer igényeket is gond nélkül kielégítik, miközben 20 millió kattintást is kibírnak a kapcsolók.

Nemcsak egérből, hanem klaviatúrából is bőséges a felhozatal, a Ducky mechanikus billentyűzetek ugyanis számos kivitelben és színben kaphatóak. Aki teljes funkcionalitásra vágyik, az természetesen megkapja, de aki inkább egy kompakt, kifejezetten gamingre kihegyezett perifériát szeretne, az választhatja a Mini modelleket is, kevesebb gombbal, Cherry MX kapcsolókkal, leválasztható kábellel és természetesen LED-világítással.

MÉG EGY KIS EXTRA KÉNYELEM

Akinek az a kedvenc része, amikor a cseresznye felkerül a torta tetejére, az bizonyára az egyéb kényelmi kiegészítők között is szívesen fog szemezgetni egy kicsit. Székünk alá tehetünk például különféle mintázatú gamer szőnyegeket, a kényelmet maximalizálhatjuk a noblechairs lábtartóival vagy éppen a Glorious csuklótámaszával, de a hangzásra is rátehetünk egy lapáttal a rengeteg headset segítségével.

Egy szó mint száz: a Caseking mindenre nyújt megoldást, ha a számítógépsarokról van szó, a felsorolt termékek segítségével pedig még kényelmesebbé és élvezetesebbé tehetjük az iskolakezdést, legyen szó otthoni tanulásról vagy távoktatásról. Aztán (szigorúan utána!) pedig egy kis játék is belefér!

Cikkünkben szponzorált tartalom található.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!