Óriásit robbantott a K/DA, megérkezett az új számuk - íme a

Óriásit robbantott a K/DA, megérkezett az új számuk - íme a "THE BADDEST"

A 2 évvel ezelőtti sikert meglovagolva új számmal érkeztek a lányok.

A 2018. november 3-án berobbant K/DA első zenéje, a POP/STARS mára már több mint 365 millió megtekintést tudhat magáénak csak YouTube-on.

Ahri, Akali, Evelynn és Kai'Sa négyese olyan óriási sikert aratott már az első hetekben K-pop számukkal, hogy a fejlesztők is úgy látták jónak, ha meglovagolják ezt a népszerűséget. A hőskinézetekből rengeteg fogyott, sőt, sokan még a merch cuccokra is beruháztak.



Tavaly szeptemberben már rebesgették a kismadarak, hogy új dallal készül a banda, ekkor tervben volt a POP/STARS Scraton Remix változata, a Gold és a GAME/OVER című dalok. Ezek azonban végül ennyibe is maradtak, pletykaként merültek a feledés homályába.

Az elmúlt napokban egyenként leplezték le a lányok új fellépő szettjeit, minden nap egy képet megosztva a lányok egyedi aláírásával és természetesen mindenhol ott díszelgett az új dal címe, a THE BADDEST. A este 9-es debütálás előtt még egy rövid teaser belefért a fejlesztők idejébe.

Most már viszont itt a teljes dal, és szerintünk zseniálisra sikeredett, így nem leszünk meglepődve azon, ha ez is hamar a fejlesztők egyik nagy robbanásává válik. Na de ne is húzzuk tovább az időt, íme a K/DA - THE BADDEST!

Az élő közvetítést több mint 280 ezer ember nézte élőben. Akali továbbra is jól rappel, Ahri hangja csodálatosan terjed az éterben és természetesen Kai'Sa és Evelynn is hozzátette a saját, egyedi kis pörgős részét.

Nektek hogy tetszik a dal?

Ha pedig nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!