Egy DotA 2 MOD segítségével LoL karakterekkel lehet játszani

Ha valaha is kíváncsi voltál, hogy a két játék milyen lenne egyben, akkor nem kell tovább gondolkodnod.

Hiába inspirálta az egyik játék a másikat, hiába dolgoztak mindkét játékon ugyanazon fejlesztők és hiába van nagyon sok hasonlóság a két játék között, a DotA és a LoL játékosok között mindig lesz egy kimondott vagy kimondatlan ellentét. Ez persze sokszor vezet parázs vitákhoz, hogy az egyik sokkal egyszerűbb, mint a másik, hogy az egész túl sötét, hogy a másik túl világos és persze van olyan is, akinek a hősökkel van baja. Most viszont egy modder gondolt egyet és a LoL hőseinek egy részét átpakolta a DotA világába. A MOD a League Heroes nevet kapta.

A z egész egyébként tökéletesen működik. Ugyan a képességeke, a kinézetek és a kombók a LoL világából érkeznek, viszont minden a DotA motorján működik, onnan jönnek a tárgyak és alapvetően a mechanikák is innen vannak. A hasonlóság egyébként megtévesztő, de egy gyakorlott játékos gyorsan észreveszi, hogy azért vannak különbségek. Mivel a mozgatórugó a Valve játéka, ezért az elmondott varázslatok és ellőtt dolgok azért kicsit mások, illetve a részletek is sok helyen különböznek.

A karaktereken kívül persze az egész a DotA világára épül. Az ösvényeken creepek jönnek és nem minionok. A tárgyak maradtak alapjáraton. Illetve Baron Nashor helyet az eredeti Roshan várja a kalandorokat. Ettől eltekintve gyönyörű az egész, sőt talán azt is lehet mondani, hogy a textúrák a hősökön még néha szebbek is, mint az eredeti játékban. Ugyan egyelőre csak 32 karakter kapta meg a lehetőséget, de a fejlesztő elmondása alapján, ha lesz rá igény, akkor megcsinálja majd a többit is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!