Flashback: ilyen jó lapot még sohasem kapott Matuidi a FIFA-ban

Flashback: ilyen jó lapot még sohasem kapott Matuidi a FIFA-ban

A francia középpályás mára más a tengerentúlon rúgja a bőrt David Beckham nemrég léterhozott új csapatában, de majd egy évtizeddel ezelőtt az egyik legnagyobb ígéretnek tartották.

Talán ezért is kaphatott egy Flashback lapot a FIFA20-ban, amely nem is akármilyen értékekkel rendelkezik. Ez a promó azért jött létre, hogy az EA Sports a játékon belül ünnepelje és emlékezzen meg egy futballista múltbéli kiváló formájáról. Ezek a speciális itemek nem cserélhetőek vagy adhatóak el, és általában Squad Building Challengeken (SBC) keresztül lehet megszerezni őket.

Blaise Matuidi kapott most egy 95-ös kártyát, amely az idei Flashback felhozatalt nézve a legjobb háromba sorolható, hozzá hasonlóan Dries Mertens kapott még ilyen ratinget, és egyedül Luka Modricot áldották meg egy 96-os zöld verzióval.

Ezzel a kártyával a kiadó a francia középpályás 2012/13-as idényében nyújtott teljesítményére szerették volna újra felhívni a figyelmet. A majd egy évtizede történt szezonban Matuidi 52 mérkőzésen lépett pályára a PSG színeiben, és 8 gólja mellett egy gólpasszt is adott. A bajnokságot megnyerte a fővárosiakkal, valamint sikerült elhódítania a francia szuperkupát is. 2020-tól már a Beckham által alapított Inter Miami tagja, de külön érdekesség, hogy a 12/13-as szezonban még klubtársak voltak a párizsiaknál. Az eddigi legjobb verziója a storyline fekete lapja volt, 92-es OVR értékkel, viszont a mostani az minden szempontból jobb. Elég csak a fő mutatókat összehasonlítani és máris látszik, hogy megérheti a 60-70 coint a játékos, bár kitudja augusztus végén ki pályázik még ilyesmire.

A megszerzéséhez nem kell mást tenni, mint összeállítani egy alábbi csapatot:

Követelmény:

  • Francia játékos: Min. 1
  • Team Rating: Min. 83
  • Team Chemistry: Min. 50
  • A csapatban lévő játékosok száma: 11

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!