Egy leakelt üzenet egy fontos és hasznos újítást fedett fel a karrier módban

Egy leakelt üzenet egy fontos és hasznos újítást fedett fel a karrier módban

Egy új FIFA21 leak arról árulkodik, hogy a pénzügyi rendszer egy része alaposan megváltozik a Karrier módban, és ez nagy upgrade ez eddigi évekhez képest.

Ez pedig annyira nem is meglepő, mivel maga az EA is úgy reklámozta eddig a FIFA21-et, hogy rég nem látott nagy módosításokat hajtanak végre, főleg a karrier módban. A "Financial Takeover" (nevezzük pénzügyi átvállalásnak) egy különleges feature volt az eddigi részekben. Ezzel a manőverrel gyakorlatilag növelni lehetett a klub pénzügyi tőkéjét, viszont az aktiválásához kellett az EASFC katalógus. Egy twitter fiókra felkerült képek szerint azonban a FIFA21-ben ez egy ki és bekapcsolható feature lesz, valamint be lehet majd állítani mennyi lóvét szeretne egy játékos.

A képek arról árulkodnak, hogy 500 millió fontot is lehet kérvényezni majd a karrier mód elején, de látható 10 és 100-as összeg is. Egy másik üzenetben arra válaszoltak, hogy ez szabadon módosítható vagy fix, de úgy tűnik bármilyen számot be lehet írni a maximum értékig.

Ez egy jó kis feature lesz azok számára, akik a dicsőség felé vezető úton financiális problémába ütköznek, így szinte bármilyen helyzetben képesek lehetnek a sikerre, akár alacsonyabb osztályú csapatokkal is.

"Ebben az évben a karrier mód nagyon fontos nekünk. Szerettünk volna nagyobb változtatásokat végrehajtani, és ehhez a közösség véleményét is meghallgattuk. A rengeteg visszajelzés alapján igyekeztünk megvalósítani, hogy minél nagyobb kontrolja legyen egy játékosnak a klubja felett. Ezzel az új feature-el például eldönthetik, hogy mekkora büdzsével akarnak rendelkezni, így a nullátol a hatalmas összegekig mind más élményt nyújt majd." - nyilatkozta még korábban az EA egyik munkatársa.

A másik nagy újítás az Interactive Match Simulation (interkatív meccs szimuláció), amely szinte teljesen átírja az eddig ismert szezonok végigjátszását. Ennek részeként lehetősége lesz bárkinek beugrania az éppen szimulált meccsbe, és a saját kezébe veheti az összecsapás alakulását.

További teaserként az is napvilágra került, hogy a játékosok fejlesztése, valamint edzésprogramja is átesett némi ráncfelvarráson, így ezen a téren is lesz mit megtanulni a rajongóknak.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!