LEC: Feltörölték a padlót Vizicsacsi egykori csapatával

LEC: Feltörölték a padlót Vizicsacsi egykori csapatával

Az alapszakasz két legjobb csapatának Bo5-ös összecsapásán elmaradtak az izgalmak.

Az LEC 2020-as nyári szezonjának eddigi eseményei alapján teljesen váratlanul érte a rajongókat, hogy a MAD Lions (korábbi nevén Splyce) és a Rogue összecsapása teljesen egyoldalú mérkőzéseken dőlt el. Humanoid vezetésével az Oroszlánok kapituláltak, miközben Larssenék gyakorlatilag smurföltek egy kellemeset. Ezzel eldőlt, hogy a MAD a 2020-as Worlds play-in szakaszában folytatja, az RGE biztosan ott lesz a csoportkörökben, sőt a G2 Esports ellen még az LEC playoffban is folytathatják a menetelést.

MAD Lions vs Rogue (0-3)

Az első választási és tiltási fázisban meglepte ellenfelét az alapszakasz győztese, Inspired Evelynnje nem kérdezett, hanem büntetett. A 13. percben már Rabadonnal szaladgált a K/DA csapat tagja, teljesen esélytelen volt Shad0w és csapata, hogy bármit is képes legyen összehozni a Szurdokban (0-1). A folytatásban érkeztek a célzott bannok, de továbbra sem találták helyüket Carzzyék. Hiába voltak komfort választásaik, hiába tartották egész sokáig a lépést a második felvonásban, egy rossz harc azonnal megpecsételte a sorsukat (0-2). Az utolsó mérkőzésen Shad0w Nidaleevel szerette volna counterelni Inspired Gravesét, de saját farkába harapott a párduc. Fejben teljesen összeomlottak a MAD-esek, közük nem volt az egész szériához.

Szeptember 5-én G2 vs RGE összecsapással folytatódik az LEC, az alsó ági döntő győztese a Fnatic csapatával mérkőzhet meg a nagydöntőben. A Rogue-nak nem kellett megerőltetnie magát, Capsék ellen sokkal több kell ahhoz, ha szeretnének legalább egy ezüstéremmel távozni a bajnokságtól.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.