LoL: Videón Samira képességei, elképesztően összetett lesz az új ADC

LoL: Videón Samira képességei, elképesztően összetett lesz az új ADC

Egyszerre lesz marksman és assassin a legújabb LoL karakter.

Az első szivárgások után megérkezett a hivatalos hőselőzetes videó is Samirához, a League of Legends 151. hőséhez. A Riot Games elárulta, hogy eredetileg ADC-nek tervezték a karaktert, de a teaser alapján ennél sokkal többet is ki lehet majd hozni belőle. 

Karddal és pisztollyal támad a hölgyemény, aki gap closer képességekkel is rendelkezik, így akár közelharci távolságból is képes eltüntetni az ellenséges erőket. Jelenleg talán Lucian és Vayne az a két ADC, aki rendelkezik hasonló kittel, de még rajtuk is túl tesz az új bajnok.

Daredevil Impulse (P)

Samira egy kombót épít fel, amiért stíluspontokat kap. Ezekért a pontokért 3,5% bónusz mozgási sebességet kap. A passzív emellett bónusz sebzést biztosít Samirának, ha közelharcban csapkod a kardjával. A passzív utolsó mondata alapján az új ADC fellöki azokat az ellenséges hősöket, akik Immobilizing effekt hatása alatt vannak, extra sebzést okoz nekik, továbbá csúszik is egyet Samira az ellenség felé, de csak pont annyira, hogy még az alaptámadások távolságán kívül kerüljön.

Flair (Q)

Samira lő egyet a pisztolyával, vagy lesújt a kardjával. Ha a Wild Rushsal (E) kombózza a hős, akkor mindenkit megsebez az adott ösvényen, nagyjából úgy, mint Yasuo E + Q kombója.

Blade Whirl (W)

Samira megpörgeti a kardját, ezzel minden ellenséges lövedéket levéd (mint Yasuo fala (W)), plusz sebez a körülötte álló ellenségekre. 

Wild Rush (E)

Samira átcsúszik egy ellenséges/szövetséges hősön, bónusz támadási sebességet kap és sebzi az enemyt. Ha megöl valakit Samira, az E töltési ideje nullázódik.

Inferno Tigger (R)

Samira passzívjával fel kell stackelni a stíluspontokat S-ig, utána a Heroes of the Storm Vallájához/Overwatch Reaperéhez hasonlóan elkezd pörögni, amivel sebez mindenkit a képesség hatóterületén. Ez a sebzés visszatölti az életerőt, sőt még kritikus esélye is van.

Nektek hogy tetszik Samira a videó alapján?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!